self-publisering programvare

self-publisering programvarePublisering programvare gir deg økonomi og kreativ kontroll. Administrer tekst, bilder og grafikk enkelt med programvare for publisering. Mange allsidige og sofistikert publisering programvare eksisterer, men Serif Page Plus Starter Edition tilbyr en gratis nedlasting på serif. com som inkorporerer alle de essensielle publiseringsfunksjoner brukt i dyrere publisering programmer som Adobe InDesign, bransjestandarden, som selges for . ca $ 559. 00 US dollar fra 2010

Adobe InDesign CS4

Som 2010, har Adobe InDesign CS4 vært ansett industristandarden for selv-programvare for publisering. Det er en del av Adobes CS4 Creative Suite. Denne høye profilen programvaren inneholder flere programmer for å grensesnitt sømløst slik som Photoshop, Illustrator, Acrobat og Dreamweaver. Denne programvaren kan du opprette top-notch, profesjonell publisering av innhold med tekst, grafikk og lyd. Det er dyrere og krever mer forskning å bruke enn enklere publisering programmer.

Topp 5 Publishing Programvare Picks

De 5 publisering programmer som i 2010 Page Plus, den komplette versjonen som selges for $ 79. 99 (eller, som tidligere nevnt kan du få den gratis nybegynnere versjonen på Serif. com ), Print Artist (for $ 49,95), The Print Shop Professional (for $ 69,95), eller Microsoft Publisher (for $ 169,99).

Quality Programmer Gi flere alternativer

Self-publisering programvare skal gi brukeren flere alternativer i en enkel, forståelig format. Et kvalitetsprogram bør gi flere muligheter for å lage ulike typer prosjekter. Det bør være nyttig for deg for en rekke prosjekter for tiden som kommer, ellers det snart blir foreldet

Kvalitet betyr User-Friendly

En kvalitet selv-publisering programmet må være enkelt og nyttig. . Hvis et program gir deg mange unødvendige bjeller og fløyter at du ikke trenger, eller kan ikke finne ut hvordan du skal bruke, er det ikke til å tjene deg godt. Forskjellige programmer har forskjellige læring kurver. Adobe InDesign er ansett som den mest avanserte og høy profil selv-programvare for publisering, og det er også den dyreste og vanskeligst å lære. Ideelt sett bør du ikke å konsultere en tekniker eller manuell for ofte.

Administrerende Imagery

En overlegen selv-publisering programmet skal tilby flere alternativer for redigering og plassering av bilder og grafikk i teksten. Noen publisering programvare håndterer tekst godt, men ikke bilder. Andre programmer klarer bilder bra, men tilbyr noen tekst alternativer. Ideelt sett ønsker et program som gjør både fordi de fleste prosjektene inneholder tekst og bilder.

Utskrift og deling Kapasitet

Et publisering program skal gi deg en rekke alternativer for utskrift og deling av filer. Det er avgjørende å ha et program med en god utskrift og deling av kapasiteten, slik at du kan distribuere arbeidet ditt i både en datafil og papirkopier format.

Teknisk støtte

Det publisering programvaren du velger må ha en online teknisk støtte link samt en hjelp alternativ i programmet. Som noe nytt, vil du ha mange spørsmål. Du trenger raske, effektive svar på gjøre rettidige og tilfredsstillende fremdrift.

Andre artikkelen

 • hvordan å få den første boken utgitt og distribuert
 • hvordan å publisere ebøker på cder
 • hvordan du enkelt kan holde en drøm journal
 • hvordan du kan avbryte et abonnement på "w" magasinet
 • hvordan bygge fotobøker online
 • hvordan du får gratis google ebøker
 • hvordan du oppretter en superhelt historie
 • hvordan du skriver en forfatterens side for en bok
 • teksten som brukes i trykkeribransjen og sats industrien
 • hva betyr "epler og appelsiner" betyr?
 •