nashville bokklubber

nashville bokklubberThe Nashville Området byr på en mengde bokklubber for å møte behovene til en rekke lesere. . Alle fra fans av den nåværende bestselgerne til de viet til den klassiske og alle dem i mellom kan finne en bok gruppe dedikert til sin sjanger av valget. De fleste klubber møtes en gang i uka på forskjellige steder og stole på innspill fra medlemmene på bøker skal leses og diskuteres.

Bøker for å få Du Talking

Gruppen leser memoarer og non-fiction bøker som stimulerer diskusjoner om verdens religioner, politikk, kultur og stimuli for sosial endring. Gruppens mål er å øke bevissthet om verden og menneskene. Gruppen ble stiftet 14. september 2008 og har 211 medlemmer per mai 2010. Book diskusjoner inkluderer «Little Bee" av Chris Cleave, "Menn som hater kvinner" av Stieg Larsson og "The Virtue av Egoisme" av Ayn Rand.

Bøker for å få det du snakker
meetup. com

Nashville Science Fiction Book Club

The Nashville Science Fiction Book Club møtes hver onsdag på forskjellige steder. Medlemmene har en felles interesse i science fiction sjangeren og lese en bok per måned. Stiftet den 6. mai, har 202C klubben 54 medlemmer per mai 2010 som liker å snakke om science fiction-bøker, filmer, TV og teknologi. Book diskusjoner inkluderer "Fire Star" av Chris D'Lacey, "War Surf" av MM Buckner og "All Tomorrow's Parties" av William Gibson.

Nashville Science Fiction Book Club
nsfbc. org

Jeg Les Dead People

Denne boken klubben er dedikert til å lese og diskutere klassisk litteratur. Diskusjoner innebærer å forstå hvorfor arbeidene har vært populært gjennom årene, og studiet av filmer og skuespill basert på dem. Gruppen ble stiftet 9. mars 2009 og består av 102 medlemmer per mai 2010. Book diskusjoner inkluderer "The Death of Ivan Iljitsj" av Leo Tolstoj, "Agape Agape" av William Gaddis og «Sønner og elskere" av DH Lawrence.

Jeg Les Dead People
meetup. com

Hendersonville /Nashville Twilight Saga Group for tenåringer og Moms

Denne gruppen ble grunnlagt av en mor og hennes datter den 19. oktober 2009. Gruppen drøfter alle bøkene i Stephenie Meyer's Twilight saga inkludert "Twilight", "New Moon", "Eclipse", "Breaking Dawn" og den elektroniske boken, "Midnight Sun". Medlemmer lest 4 kapitler hver uke og delta i aktiviteter som for eksempel kle seg som en av karakterene, presenterer et interessant faktum om forfatteren, trivia og brettspill. Som mai 2010 hadde konsernet femten medlemmer møte på ulike steder mellom Hendersonville og Nashville.

Hendersonville /Nashville Twilight Saga Group for tenåringer og Moms
twihardfanpires-list@meetup. com

Cane Ridge og omegn Book Club

Denne boken klubb møter en gang i måneden, og velger bøker via en nominasjon og stemmegivning prosessen en måned før diskusjonen. I tillegg, medlemmer møter filmer og skuespill basert på bøker lest. Grunnlagt den 8. juli, består 202C gruppen på 71 medlemmer per mai 2010. Book diskusjoner inkluderer "Chasing Fireflies" av Charles Martin, "The Help" av Kathryn Stockett og «My Sister's Keeper" av Jodi Picoult.

Cane Ridge og omegn Book Club
meetup. com

Andre artikkelen

 • hvordan å lage en bok med bilder
 • hvordan elektroniske bøker fungerer?
 • hvordan du redigerer jobb - del en
 • der skal håper forfatterne gå for å få publisert?
 • hvem er Harvey Dent?
 • hvordan å samle Enid Blyton bøker
 • Slik skriver en sterk avhandling for essayet ditt
 • Hvordan velge en innlevering for en høyskole litterære tidsskriftet
 • Slik skriver du en sci-fi historien og få betalt for det
 • hvordan å lage en fotobok på nettet
 •