hvordan du kan lage din egen actionhelt

hvordan du kan lage din egen actionheltAction Heroes (inkludert superhelter) har vært en del av bøker, filmer og tegneserier for så langt tilbake som noen av oss kan huske. Action helter kan være alt fra den legendariske helter i tegneseriene til Indiana Jones i filmene. En actionhelt er vanligvis tenkt som en sterk mannlig figur, men Sarah Connor fra Terminator og Ellen Ripley fra Alien har vist at kvinner kan spille sterke action helter også. Med litt fantasi kan du lage din egen handling helter for dine historier

Du trenger:.
Notebook.
Pen.


en.
Skriv en karakter skisse. Dette er en disposisjon som kan inneholde det generelle utseendet til figuren din, og et tegn historie som omfatter alle livsforandrende hendelser som hjelper forklare actionhelt tro, særlig de som hjelper forklarer heltens personlighetstrekk. For en superhelt, vil dette også omfatte hendelser som gjorde din karakter til helten han er. Hold oversikt over dette materialet i en standard spiral notebook. Husk å gi actionhelt klare, sterke mål og grunner for å ville oppnå disse målene.
to.
Design et antrekk for helten din. Hvis helten din ikke er en superhelt, og trenger ikke en spesifikk kostyme, vil du fortsatt ønsker å vurdere hvordan actionhelt vil kle. Du kan vurdere et utseende som passer din karakter. Indiana Jones bar alltid den type utstyr er spesifikke for en arkeolog.
Tre.
Skriv en kort historie basert rundt actionhelt, selv om du har større planer for henne i fremtiden. Den korte historien kan være basert rundt opprinnelsen til helten din eller første eventyret hun er i. Putting din karakter i en historie hjelper deg å se tegnet i aksjon og hjelper stivne egenskaper du har opprettet for din karakter.
Fire.
Tegn figuren din hvis du har muligheten til å tegne . Du trenger ikke å være en kunstner til å tegne din actionhelt, men jo bedre du kan tegne, jo mer komplekse situasjoner du kan tegne figuren din i. Full action scener kan være en effektiv måte å illustrere actionhelt. Hvis du kjenner noen som trekker bedre enn du gjør, vurdere å verve litt hjelp med dette aspektet.
fem.
Hold en mappe på helten din som inneholder alt du skrive og tegne om karakter. Legg til den når nye ideer slå deg. Dette omfatter alle tegn skisser du om folk din actionhelt vet hvem som kan spille en rolle i heltens makeup.

Andre artikkelen

 • hvordan du kan utvikle romanen tegn
 • hvordan å lage en tittel på en bok
 • Slik leser tenåringer "fiction-romaner online
 • hvordan du skriver et utkast til en fortelling
 • hvordan du kan lage din egen utskrivbar moteblader
 • cool skriftlig aktiviteter
 • hvordan finne riktige bøker for barn
 • hva er ekstern konflikt?
 • hvordan å innlemme intervjuer inn essays
 • innbundne bøker vs paperback
 •