hvordan å trekke en Jetstar flyet

hvordan å trekke en Jetstar flyetAustralsk flyselskapet Jetstar tilbyr kundene kostnadseffektive flyreiser med lave priser, få fasiliteter og, i noen tilfeller, ikke gjennom bagasjen kontroll. Den økonomiske flyselskapet benytter en rekke fly for å transportere passasjerer, blant dem selskapets ettertraktet A330 fly. Tegning av Jetstar A330, som å tegne noen naturlige eller menneskeskapte objektet, betyr betaler oppmerksomhet til noen grunnleggende geometriske former og design elementer for å gjøre kunst er en realistisk tolkning av saksforholdet

Du trenger:.
Paper.
Blyant.
Eraser.
Svart blekk.
. Ruler


en
Plasser linjalen vannrett i midten på papiret i en 60 graders vinkel:. Den venstre side av linjalen skal peke litt høyere enn høyre side . Bruk den øverste kanten på linjalen til å tegne en 60 graders horisontal linje som måler ca 7 inches i lengde. Skyv linjalen ned ca 2 inches og trekke et 60 graders vinklet linje. Tegn den rette enden av denne nederste linje om en tomme eller så kortere enn det over det.
To.
Tegn en side-legging egg-formet oval i mellom disse to linjene, noe som gjør den smalere slutten jut ut av venstre side av linjene. Slett selve kroppen av ovalen å lage et rør form med avrundede enden. Dette er flykroppen og cockpit område av flyet. Finish halen slutten ved å tegne en jevn oppadgående kote fra bunnlinjen til å møte den øverste linjen.
Tre.
Tegn i en svært tynn oval over den nederste linjen i midten av flyet. Fordi denne tegningen er en side-visning av flyet i midten av reisen, serverer denne ovale som fra siden av vingen nærmest betrakteren. Husk å gjøre tykkere enden av den ovale mot flyets nese. Slett eventuelle overlappende linjer. Legg til en turbin til bunnen av vingen ved å tegne en kapsel-formet oval.
Fire.
Legg til en trekant til toppen bak på flykroppen. Tegn en linje på midten av trekanten, og deretter slette den høyre side av figuren. Slett den øverste punktet i trekanten og tegne en flat horisontal linje over toppen for å gjøre halefinnen. Legg i en smallish oval ligner på vingen du tegnet til bunnen av halen slutten.
fem.
Tegn i små detaljer, som kabindøren og små firkanter å representere passasjeren vinduene. Tilsett Jetstar logoen (ordet JET med en stor stjerne under det) til halefinnen. Selskapets hjemmeside (Jetstar. com) er ofte vises på A330 er flykroppen, like over flykroppen døren. Trace fullførte Jetstar flyet i sort blekk for å lage din kunst skiller seg ut på siden.

Andre artikkelen

 • hvordan å forberede før du skriver en roman
 • Slik skriver du en gripende novelle
 • hvordan å få en bok utgitt med candy apple bøker
 • enkel måte å kritisere
 • define Cyclops
 • Hvordan kan jeg leser en skriver hersker?
 • tips om å skrive barnebøker
 • hvordan du formaterer ebøker
 • beste historiebøker noensinne
 • Slik finner isbn tall
 •