hvordan å publisere novellen boken

hvordan å publisere novellen bokenI løpet av 1941, sendte JD Salinger syv historier til "The New Yorker," alle sju som bladet avvist. Senere samme år publiserte "Svakt Rebellion off Madison," en historie om en desillusjonert tenåring Holden Caulfield. Salinger fortsatte med å publisere romanen "Catcher in the Rye", en av de mest innflytelsesrike amerikanske romaner gjennom tidene, sammen med sin kritikerroste novelle samlingen "Nine Stories. " Mens presser ofte viker unna fra å publisere novelle samlinger, optisk for full-lengde romaner i stedet, kan suksesshistorier skje, spesielt hvis du har betydelige skrive kreditter under beltet.

Du trenger:
datamaskin med Internett-tilkobling og skriver
. papiret.
"Guide to Literary Agents".
konvolutter og porto.


en.
Send inn flere av dine historier til litterære tidsskrift for publisering. Det er lurt å få navnet ut i den litterære verden, og få så mye eksponering som mulig før du sender inn boken til utgivere. Presser foretrekker å publisere samlingar av forfattere som er godt kjent, spesielt siden novelle bøker kan være en tøff selge til det lesende publikum. Hold oversikt over innleveringer ved å opprettholde en database over hvilke tidsskrifter du har sendt historier til og status for hvert innsendte stykke.
To.
Send dine historier til novelle konkurranser. Sørg for at hver konkurranse er anerkjente. Enhver sponse organisasjon som pålegger en lesning avgift på mer enn $ 15 eller $ 20 for hver historie er trolig ikke godt etablert eller vurderes, og kan bare være å kjøre konkurransen for profitt. Konkurranser sponset av utgivere og universiteter er vanligvis mer anerkjente enn mindre konkurranser, men i alle tilfeller bruke ditt beste skjønn.
tre.
Velg historiene du vil ha med i boken. Sørg for at det er det beste arbeidet ditt. Ikke ta noen historier du legger bare for å komme til et bestemt ord teller. Leie en profesjonell editor å polere dine historier, eller hvis budsjettet er begrenset, verve dine venner og kolleger til å gi deg tilbakemelding.
Fire.
Send spørring brev til litterære agenter. En spørring brev er en pitch brev, en kortfattet oppsummering av historien din samling som inkluderer en kort forfatter bio og vesentlig skrive studiepoeng eller priser. Kjøp siste utgave av "Guide to Literary Agents," utgitt av Writer's Digest Books, som viser etablerte litterære agenter, sjangrene de representerer, innlevering krav og kontaktinformasjon.
Fem.
Vent og være tålmodig. Når du har sikret en agent, kan det ta litt tid å høre noe nytt en eller annen måte. Din agent vil sende forespørsel brev til utgivere mye på samme måte som du sendte spørringen brev til litterære agenter. Hvis utgivere uttrykke interesse for ditt arbeid, vil hun sende flere kapitler til dem for vurdering og sende hele manuskriptet på forespørsel. Denne prosessen kan ta mange måneder.
6.
Registrer en kontrakt. Når en utgiver samtaler eller e-post din agent med de gode nyhetene, vil din agent motta en kontrakt som beskriver avtalen mellom deg og utgiveren. Hun vil gjennomgå språket og forhandle for deg. I de fleste tilfeller et forlag kontrakt tilbyr en forfatter forskudd på bokens royalties. Forskudd varierer fra mindre enn $ 1000 til mer enn $ 1 million for kjendiser, politikere og høyt profilerte forfattere. Som første gangs forfatter, forvente at forhånd for å være på den nedre enden. Store kommersielle utgivere vanligvis tilbyr forfatterne en royalty på 7,5% av brutto salg av innbundne bøker og 10% av paperback utgivelser, men dette tallet varierer fra utgiver. Mindre presser vanligvis betale forfattere lavere avgifter, ofte på nettet fortjeneste de får fra salget av bøkene.

Tips og advarsler


 • Hvis du ikke klarer å sikre en litterær agent, prøve å spørre utgivere direkte. Husk at små utgivere og universitet presser er mer sannsynlig å vurdere unagented forfattere.
 • Andre artikkelen

 • hvordan du finner ut isbn
 • Hvordan kan jeg copyright upubliserte dikt?
 • hvordan du skal kritisere en annen forfatter arbeid
 • hvordan finne synonymer
 • hvordan du skriver en bok i 1 år
 • define intriger
 • hvordan å være en god forfatter og få publisert
 • Slik skriver du en kriminalfortelling med en formel
 • hvordan du refererer til et senat regning med TFO-format
 • Slik skriver du en pressemelding som gir resultater
 •