hvordan å lage en selv-publiserte bok cover

hvordan å lage en selv-publiserte bok coverNår leserne er shopping for en bok-enten på Internett eller i en murstein og mørtel butikken-det første som fanger deres oppmerksomhet er trekket. Self-publiserte bøker er beryktet for deksler som er klosset utformet, bruk dårlig kvalitet kunstverk eller fotografi og innlemme datert skrifter. For å gjøre boken din ser ut som dem som er produsert av store, kommersielle utgivere og lage en tiltalende pakke, studere dagens bok jakker, følg design trender nøye og fremfor alt gjøre dekker tiltalende for øyet.

Du trenger:
Computer med design program


en
Skriv ned en liste med følelser og ideer at boken bringer deg når du leser den. . . Liste sin sentrale temaer, innstillinger og tegn. Skriv ned bildene disse listene påberope. Velg flere av disse bildene å ta med inn i dekke.
To.
Søk gjennom kommersielle bildebyråer og kunst nettsteder for bilder for dekke. Priser varierer etter byrå. For eksempel har noen bilder er royalty-fri, mens andre kan koste $ 100 eller mer. Vanligvis, når du betaler for din valgte bildet eller kunst, vil nettstedet kan du laste ned et høyoppløselig bilde. Kontroller at oppløsningen er minst 300 til 600 dpi.
Tre.
Velg bilder eller kunstverk du allerede eier eller låne et bilde laget av en venn eller bekjent hvis du arbeider med en begrenset budsjett. Sørg for at du både signerer en kort avtale som skisserer hvordan bildet skal brukes, og om hun vil motta noen kompensasjon eller annet vederlag i bytte for retten til å bruke hennes bilde.
fire.
tak i den boken endelige dimensjoner fra utgiver eller skriveren. Kommersielle paperbacks er ofte 5 1 /2 av 8 inches eller 6 av 9 inches, men forlaget kan ha en annen størrelse i tankene. Spør også hvor bredt ryggraden vil bli, så må du gi nok plass ved utforming av dekselet for å imøtekomme tittelen og navnet ditt på ryggen.
Fem.
Design ditt cover i et program som for eksempel InDesign eller Quark, eller leie en designer til å legge ut bilder og tekst til dine spesifikasjoner. Dekselet skal være utformet slik at det er et landskaps-side, med bakdekselet til venstre, ryggraden i midten og på forsiden til høyre. La det være minst en 0. 125-tommers utfallende på alle fire sider av dokumentet, slik at bildene og teksten ikke er avskåret i den endelige utskriften. Bruk en stor, lettlest skrift å sørge for at tittelen og forfatternavnet skiller seg ut på forsiden. Ditt tittel og navn bør også være lesbare på ryggen.
6.
Fall i bakdekselet teksten (en fengende sammendrag av boken, sammen med eventuelle forhånd ros den har mottatt fra anmeldere eller andre forfattere) i design dokumentet. Din utgiver kan også be om en strekkode i nedre høyre hjørne av bakdekselet. Du kan enkelt lage dette ved hjelp av en av mange gratis online strekkode generatorer som produserer strekkoder som jpg eller png filer. Spør publisher om du bør inkludere bare prisen i strekkoden, eller om du må også inkludere ditt navn og bokens tittel.
7.
Lagre Quark eller InDesign-fil som en PDF. Din utgiver kan ha tilleggskrav. For eksempel, må du sende utgiveren din Quark eller InDesign-fil, så vel som fonter og bilder på en CD-ROM, så husk å spørre før du sender filen (e) til selskapet.

Andre artikkelen

 • hvordan du får din bok på Barnes & Noble
 • hvordan du får gratis bøker å lese i posten
 • hvordan bruke publisere på etterspørsel på amazon
 • hvordan elektroniske boken markedsføring med amazon
 • hvordan gjøre e-bok overskudd
 • hvordan å lage en bok i åpne kontorlandskap
 • hvem er stephen king?
 • hvordan du kan holde oversikt over bøker jeg har lest og lånt ut
 • den beste informasjonen om selvtillit publisering
 • hvordan å ansette noen til å skrive en bok for deg
 •