hvordan å lage en gummi-band fremdriftsmotor flyet

hvordan å lage en gummi-band fremdriftsmotor flyetDe fleste barn lærer de vitenskapelige prinsippene bak aerodynamikk i klasserommet. Hjelpe dem med en hands-on prosjektet demonstrere og tydeliggjøre prinsippene for reisen fremmer en mer grundig forståelse av hvordan de fungerer i en praktisk anvendelse. Denne aktiviteten tar en engasjerende tilnærming til første hånd vitenskapelige utforskning av reisen ved hjelp av enkle materialer. Foreldre som ønsker å holde barn interessert i pedagogisk virksomhet i hele sommerferien kan være lurt å vurdere dette prosjektet.

Du trenger: Blyant

. Linjal.
Gummi band.
Saks.
Balsatre.
Propeller.
Marker.
Razor kniv.
Binders.
Tang.
Flatt underlag.
Trelim.


en.
Bruk en blyant og linjal for å måle og trekke ut det rektangulære stykker av flyene. To stykker skal måle 6 inches i lengde og 2 inches i høyden. Den tredje brikken er 3 inches lang og 1 cm høy, den fjerde brikken er en 2 tommer med 2 tommers roret.
To.
Kutt gummi band med saks slik at den utfolder seg. Bruk saks til å kutte ut tre stykker. Brett strikken i to. Hold endene og lag en loop. Trekk begge endene gjennom løkken til å gjøre en halvstikk-knute så nær endene som mulig. Pass på at knuten er stram og kutte de resterende ender med saksen.
Tre.
Trykk hjørnene av en 6 med 2 tommers brikke i bakken. Skyv veden inn i propellen. Dette stykket fungerer som skroget av flyet. Del skroget i tre deler ved hjelp av linjalen. Mark første delen nær propellen med markøren og kuttet en to cm lang rift på dette punktet med høvelen kniven.
fire.
Legg strikken ved siden av skroget med knuten på den motsatte enden av den siden som har propellen. Fest strikken løkken over kroken er koblet til propellen.
Fem.
Åpne bindersen inn i en rett linje. Plasser den langs linjalen og merke det på én tomme. Kutt i punktet merket du med tang. Bøy bindersen og den ene enden ved hjelp av tang til å danne en liten sløyfe.
6.
Legg flykroppen på en flat arbeidsflate. Trekk strikken ut slik at det er rett uten å strekke det. Bruk markøren til å lage en prikk like før slutt knuten.
7.
Hold loopet enden av bindersen med en tang og skyv den rette enden av den inn i skroget på den markerte dot. Twist bindersen slik at løkken åpningen på toppen er vendt bort fra propellen da limet rundt basen for å sikre det.
8.
Skjær et sekund slit for ryggen vingen som er en tomme lang på motsatt side av der bindersen sitter å gå helt til enden av skroget.
9.
Skyv de resterende 6 med 2 tommers brikke gjennom den første spalten du har gjort og de 3 med 1 tomme stykke av balsatre gjennom andre slit og lim dem på plass.
10.
Center roret stykke på toppen av den bakre vingen og lim. Gi limet omtrent tre timer for å tørke.
11.
Snu propellen og slipp flyet i hvilken retning du vil den skal fly.

Tips og Advarsler


 • Voksen veiledning er nødvendig for denne oppgaven.
 • Andre artikkelen

 • hvordan du kan forbedre dine kreative skriveferdigheter
 • hvordan å formatere en oppsummering med APA style
 • hva er forskjellen mellom isbn 13 & isbn 10?
 • Listen over tegneserie forlag
 • hvordan å lære Shakespeares engelsk
 • hvordan å overvinne skrivevegring og selv gjøre den jobben for deg
 • Slik skriver en novelle og lage en innstilling
 • hvordan man kan kjøpe tegneserier på nettet
 • Slik leser fort med mer oppbevaring
 • hvordan å komme opp med ideer til bøkene dine
 •