dekorere ideer for et land helg hytte

dekorere ideer for et land helg hytteDu trenger:
målebånd
. Blyant.
Elektrisk brad spikerpistolen.
2-tommers brads.
Elektrisk skruen pistol.
Bordsirkelsag.
Fabric.
Fire 2-tommers L-braketter.
Spray lim.
Stifte pistol.
Quilter's batting.
To 1x4 tre styrene.

En helg hytta er en flott måte for deg å unnslippe stress av hverdagen din, og gå til din hemmelige gjemmested for en helg med avslapping og moro. For å slå din helg huset til en avslappende og koselig plass, velger en dekorere stil som passer deg og gjør at du føler deg hjemme, varm og helt komfortabel.

Shabby Chic

Shabby chic dekorere er en veldig romantisk sjarmerende stil som blander varm, hjemmekoselig stykker med elegant og chic fargepaletter og mønstre. Shabby chic dekor vil gi din helg hytta et lyst, luftig utseende som vil hjelpe deg å slappe av. Bruk en myk fargepalett med lys rosa, blå, grønne, gule og beige. Maling ene veggen i mykt gule og beige loddrette striper, og male resten av rommet en solid gul eller beige farge. Bruk puffy, overstuffed sofaer og lenestoler med pynteputer i en liten romantisk blomst mønster, som alternerer med myke pastellfarger plaids eller striper. Plasser blonder doilies på bordene, og topp dem med vaser av friske blomster. Bruk hvite kurvmøbler dekket i håndlagde afghanere, igjen, samsvarer med myke fargepaletten.

Vintage

Gi din hytte en vintage utseende ved å legge et snev av vintage stil og dekorere. Skuring verftet salg og antikke salg for gamle vintage lamper, lysestaker, rammer, og andre knickknacks. Samle gamle knapper eller taster inn en stor krukke eller vase, og bruke det som et kjernepunkt. Ramme gamle noter, film plakater, eller reklame og henge dem på veggen. Dekorere ekstra kjøkkenbenken plass med gamle suppebokser, beholdere, og matbokser. Plasser interessant salt og pepperbøsse på spisestuebordet, ved siden av en mugge og servant. Stack gamle brettspill og bøker i bokhyllen. Plasser en antikk sølv speil eller kompakt på badet vasken. Husk:. Én person unødvendige elementer kan slå helgen hytta til en koselig vintage gjemmested

Rustic

Den rustikke stilen dekorere er en måte å få følelsen av naturen inn i innredningen av hjemmet ditt. Bruk møbler med naturlig, ubehandlet tre. For et kjøkken eller spisebord, bruke en picnic bord i stedet for et polert formell bord. Bruk det samme, uferdige tre for kaffe tabeller, avslutter tabeller og andre aksent møbler. Naturlig, ikke altfor ferdige tregulv vil også forsterke den rustikke utseendet på rommet. Bruk maling farger som ville bli funnet i naturen: mosegrodde greener, rustne røde, stein grå, og alle andre farger som gjør din tenke på utendørs. Legg to av tre gyngestol i stua, sammen med overstuffed sofaer i rutete, burlap, eller ren, naturlig farget bomullsstoff. Kaste en håndlaget teppe over ryggen på lenestolen, eller vise den på et teppe stå i hjørnet. Selv kaster en bjørneskinn teppe på bakken, eller en bukk hode på veggen, for en virkelig naturlig look.

Andre artikkelen

 • bruk av varm hvit lamper
 • ideer for vindu behandling gesimser
 • hvordan gjøre kronen med en ruter
 • crafty kjøkken facelift ideer
 • hvordan gjøre ting ut av wire kleshengere
 • billige dekorere ideer og inspirasjon
 • hvordan bygge gitter romdeler
 • dekorere ideer for bruk av jern-on appliques
 • farger for å matche rød og brun i et soverom
 • kommersielle teppe stiler
 •