de beste måtene å selv publisere

de beste måtene å selv publisereDet er enklere enn noensinne å bli en publisert forfatter. Forfattere kan selv publisere sine bøker ved hjelp av en rekke tjenester. Avhengig av dine behov, budsjett og målgruppe, kan du velge å publisere boken din gjennom en print-on-demand-tjeneste eller tradisjonelle skriveren, eller du kan publisere dine bidrag online.

Print-on-Demand

Skriv ut -on-demand (POD) utgivere forberede boken filen for utskrift, men skrive de kopier av boken bare som du eller kundene bestille dem, selv om det bare ett eksemplar. POD forlag vanligvis kreve et gebyr for å få boken din klar til å skrive, deretter en fast pris for hvert bestilt kopi. Ofte kan du spare penger på etableringskostnader hvis du vet hvordan du oppretter en trykkeklar PDF-fil av manuskriptet ditt. Noen POD utgivere vil listen din bok på retail nettsteder som Amazon. com for en ekstra avgift, og noen kan tilby muligheten til å selge boken gjennom forlagets online bokhandel.

Tradisjonell Skrivere

Tradisjonell skrivere skriver ut et sett antall bøker. Du må betale for hele boken kjøre og lagre bøkene selv. Ditt første skritt er å diskutere med skriveren den slags bok du vil, antall sider, bindende, og andre elementer slik at skriveren kan gi deg et anslag over de totale kostnadene. Vanligvis er det mer økonomisk å skrive ut et høyere antall eksemplarer på en gang, men hvis du ikke har plass til å lagre det ferdige bøker, må du betale avgifter for å ha utgiveren lager dem for deg. I en typisk utskrift avtale, tradisjonelle skrivere bare skrive boken, må du adressen andre viktige detaljer som formatering av manuskript for publisering, designe boken og dekke, kjøpe en ISBN-nummer og få boken opphavsrettslig beskyttet, og selge og distribuere boken . Men mange tradisjonelle skrivere tilby tjenestene individuelt kl pristillegg. Også noen tilbyr publisering pakker på ulike nivåer som inkluderer ekstra tjenester samt utskrift for én pris. Sammenlign disse pakkene til å se hva du får for pengene, og aldri signere en kontrakt med mindre du er sikker på at alle detaljer er dekket, inkludert alle kostnader.

Online Publishing

Du kan publisere bøker på nettet i en av to måter: lage et nettsted med bokens innhold, eller lage en elektronisk bok, eller e-bok. E-bøker er PDF-filer som ser identiske med fysiske bøker, men kan lastes ned til en leserens datamaskin eller bok-lesing enhet. Kunder som regel betaler for boka filen på nettet før tilgang til det, selv om noen forfattere har eksempler på sitt boken gratis. Noen små e-bok utgivere kan du laste ned boken din uten kostnad, men kreve en andel av bokens pris når noen betaler for å laste det ned. Du kan også kjøpe programvare for å lage din egen bok PDF slik at du kan legge det ut for nedlasting på ditt eget nettsted. Utforske alternativer og gjøre undersøkelser for å se hva som er tilgjengelig og hva tilnærming vil fungere best for deg.

Andre artikkelen

 • hvordan å skrive tittelen på en roman som pågår
 • hvordan du laster ned lydbøker til å tenne
 • hvordan å skrive en sakprosa bok rapport
 • hvordan å se tegneserien oppretting programvare
 • hvordan å analysere bilder i poesi
 • hvordan finne ut verdien av en gammel bok
 • hvordan å angi linjeskift når du skriver et dikt
 • hvordan bli som naruto
 • fakta om Maya Angelou
 • hvordan å forberede seg til å skrive en ebook
 •