partiet dekorere tips med takvifte

partiet dekorere tips med takvifteCeiling fans kan være mer enn et rom feste når det er på tide å pynte på en fest. Ved hjelp av takvifter kan være en fin måte å dekorere enhver anledning. Ceiling fans gir den perfekte stedet å dekorere og kan bidra til å sette partiet atmosfæren fordi de ofte er i midten av rommet

elementer til Hang

Crepe serpentiner gi festlighet og kan henges i varierte størrelser og farger avhengig av anledningen. Prøv grønne og røde vimpler til jul, røde og hvite for en Valentinsdag bash eller oransje og svart vimpler for å gjøre Halloween dekorasjoner. Du kan velge å la streamere henge eller du kan tape dem rundt viftebladene. De fargekombinasjoner er uendelige, slik at du kan endre fargevalget for noen part.

Du kan også knytte en piñata rundt en takvifte. En vifte sentrert midt i et rom vil gi gjestene maksimalt plass til å svinge på piñataene og det vil bli god plass til godteri når den faller ut. Dette fungerer best i et rom uten mye møbler eller kostbare knickknacks.

Små tema gjenstander kan henges fra fan padleårer. Du kan knytte små kinesiske lykter fra et tak vifte for å skape et mer eksotisk innredning for en asiatisk stil fest. Tiny flaggermus på strenger fungerer godt for en Halloween fest, prøver hengende hjerter for Valentinsdag, eller ganske pynt til jul.

Tildekking Fan Årer

For et karibisk fest, dekke padleårer med Hawaiian gress eller en tekke-type halm dekker. Bruk tape til å feste dekorasjoner til fansen. Du kan også tape store blader til padleårer for en tropisk utseende. Sjekk din lokale partiet butikken for aktuelle tema dekorasjoner. Hvis det virker vanskelig å feste dekorasjoner sikkert, ikke rotere viften under festen.

En Halloween fest vil bli styrket av drapering spindelvev over viften eller drapering av årer med oransje og svart stoff. For Bursdagsfeiring, dekker viften padleårer med bilder av hedersgjesten. Bruk klar tape, slik at bildene er festet sikkert og kan sees av gjestene.

Andre ideer

Hvis du kommer til å erstatte lampen snart, bør du vurdere å male det et mønster eller en farge som aksenter partiet. Spør noen på en maskinvare-eller hobbybutikk hvilken type maling er anbefalt for materialet av vifte dine årer. Noen maling er vaskbare, men hvis du har tenkt å fjerne malingen, kan du prøve den på en inconspicious området først og forsøke å fjerne den med et produkt anbefalt på maskinvaren eller maling butikk. En baby navngi kunne ha rosa eller blå malte fan padleårer og de fleste ferier har farger knyttet til anledningen. Maling padleårer med en Aztec motiv for en vestlig fest.

Du kan også bruke taket fan som støtte for dekorasjoner som vil spenne fra andre områder av rommet. For eksempel drapert papir kjeder kan være festet til bunnen av en takvifte, og deretter festet til en vegg eller lys på den andre siden av rommet.

Hvis takvifte har lyspærer, endre fargen på pærene til å sette stemningen og fargevalget på partiet. Lyspærer er tilgjengelige i en rekke farger som vil endre stemningen i alle rom.

Andre artikkelen

 • high school musical dekorere ideer
 • hvordan du kan dekorere en stue med en rød skinnsofa eller sofa
 • hvordan du kan dekorere stuer med fliser på gulv
 • hvordan re-dekorere hjemmet ditt på et budsjett
 • hvordan du kan dekorere med kart og verden globuser
 • Når bør jeg begynne å dekorere en barnehage?
 • sørvest christmas dekorere ideer
 • hvordan du kan dekorere stuer med fargen grønn
 • hvordan du kan dekorere med tog og modell biler
 • hvordan du kan dekorere en sports stue
 •