hvordan du kan dekorere logge hjem til jul

hvordan du kan dekorere logge hjem til julEn stokk hjem symboliserer mange ting --- komfort, landliv og Amerika i sin tidlige historie. Faktisk var Jul i tømmerhus gjort berømt av forfatterne av gamle som Laura Ingalls Wilder. Å fange noe av ånden i disse tømmerhus julene slik de ble beskrevet av gamle-tiden forfattere, bør huseiere vurdere juledekorasjoner som vektlegger en logg hjemmet er gammeldags rustikk sjarm. Disse elementene er enkle nok å finne i antikvitetsbutikker, julen messer, i kataloger eller på nettet og gå en lang vei å forbedre kosen på julen tilbrakt i en logg hjem.

Du trenger:
juledekorasjoner
. Julelys.
Wreathes.
Tørket frukt.
Christmas centerpieces.
Juletre skjørt.
Antikke leker.
Christmas tepper.

Slik Dekorer en Log Home for Christmas


en.
Velg et brennpunkt. Dette vil trolig være juletre eller peis mantel. Mens du vil pynte andre deler av huset, vil du ønsker å ta med de elementene som du velger å sette på treet eller rundt peisen til den andre områder som du dekorerer.
to.
Velg dekorasjoner som vil gå med hjemmet design. Tenk om bruk av land chic eller shabby chic stykker. Ethvert element som er naturlig vil tendere til å passe bedre visuelt enn noe som ser ut industriell. For eksempel kan du dekorere et ildsted ildsted med saft eller gresskar, tørkede blomster i julen farger, fargerike stearinlys eller wreathes.
Tre.
Kjøp eller gjøre noen rustikke pyntegjenstander for treet. Ideer for ornamenter kan omfatte stjerner konstruert fra piggete ledninger, tinn utsparinger i form av julen scener, kvist ornamenter, svamp malt bjeller hengt på hyssing, hjemmelaget popcorn strenger, tørket frukt ornamenter og furu bue sentrum stykker alle legge rustikk preg. (Se referanser)
fire.
Velg et juletre skjørt som knytter alle dine farger og elementer sammen på noen måte. Det kan være blanding av fargen på skjørtet eller mønstre på det som binder alt sammen.
Fem.
Tenk om å legge rimelig innslag som farget lys, familiebilder innrammet i rustikke rammer eller tre Nutcracker tall rundt huset. Du kan plassere dem på slutten tabeller, på peisen mantelen, på spisestuebordet eller gjemt i en krok.
6.
Honor julene fortiden ved hjelp av gamle tre eller tinn antikke eller replikaer av antikke leker som en del av dekorere ordningen. Disse kan plasseres under treet, på peishyllen eller en dør.
7.
Hang håndlagde tepper eller dyner julen på veggene. De legger til farge og få rustikk sjarm til et område. De kan også tjene til å fremheve dine midtpunkt. For eksempel, et veggteppe hang over peisen mantelen vil trekke øyet til peisen hvis det er det du vektlegge.
8.
Vurder innpakning pakker i klut eller brunt papir bundet med tørkede bær eller blonder bånd. Disse elementene gir en følelse av den gammeldagse til et hjem.
9.
Legg tremøbler som shaker stoler, bord eller benker til ditt hjem. Disse forsterke den rustikke utseendet til en logg hjem og gi ekstra steder å dekorere. For eksempel vil en furu eller tørket frukt midtpunkt ta en ferie utseende til en tabell uten å se komplisert.

Andre artikkelen

 • hvordan du kan dekorere med tog og modell biler
 • hvordan re-dekorere hjemmet ditt på et budsjett
 • hvordan du kan dekorere med trellises
 • Når bør jeg begynne å dekorere en barnehage?
 • bygget i veggskap dekorere ideer
 • hvordan du kan dekorere logge hjem til jul
 • hvordan å skape et interiør dekorere forslag
 • hvordan du kan dekorere stuer med fliser på gulv
 • hvordan du kan dekorere gave pakker med tørkede blomster
 • hvordan du kan dekorere en innendørs trellis
 •