hvordan du kan dekorere en stue med en rød skinnsofa eller sofa

hvordan du kan dekorere en stue med en rød skinnsofa eller sofaDekorere stuen rundt rødt skinn sofa eller sofa på en måte som gjør det til en fremtredende brikke i rommet eller på en måte som minimerer de dristige farger. Fargene du bruker rundt i sofaen vil avhenge av tema og stil som du vil at rommet for å reflektere så vel som skygge av rødt i sofaen

Du trenger:. .
Paint
Accent møbler.
Puter.
Rug (s).
Gardiner eller forheng.
Kast.
Art /bilder.
Tilbehør.


en.
Male veggene i en farge som spiller ut av det røde skinn på den måten du ønsker. For en rød moderne sofa, male veggene i en lys hvit til få de røde i skinn sofaen "pop". For en mørkere burgandy sofa i en formell stue eller behagelig, landlig stil rom male veggene i en lys vismann grønn eller varm beige eller taupe. Male veggene i en gylden fargetone for en toskansk inspirert rom.
To.
Ordne aksent møbler rundt i rommet som utfyller sofaen og stilen du ønsker å opprette. Mørkt tre bokhyller og bord arbeide for en formell rom. Distressed tre verk for en slitt eller land utseende. Krom og glass bord og hyller kan brukes i et moderne rom. Hyller, underholdning enheter og tabeller skal være proporsjonert til størrelsen og heft av sofaen.
Tre.
Scatter kaste puter på sofaen å tie i aksent farger. For en rød, svart og hvit moderne rommet bruke hvit puter eller fet utskrifter som striper, prikker eller zebra print. For et land eller maskulin ser rommet, bruke skog grønn og dyp rød rutete eller striper hvis sofaen er dyp rød. Innlemme mønstre ved hjelp av andre farger til å bryte opp den røde og slips i tilbehør fra resten av rommet.
fire.
Legg et teppe foran sofaen. Et helt hvitt tykt teppe vil utfylle et moderne utseende mens en slitt eller orientalsk teppe kunne tie i et land, maskulin eller formelle utseende. Hang gardiner eller gardiner som passer eller utfyller puter og pledd. Drapere et kast over armen eller bak på sofaen i en solid farge eller dempet print som er plassert andre steder i hele rommet.
Fem.
Hang kunst eller bilder på veggene for å fullføre utseendet . For et land stil vurdere familiens bilder i rammer som samsvarer med de tre andre møbler. Svart og hvitt eller fet samtidskunst vil utfylle andre moderne innredning. Bilder av bølgende åser og vingårder ville arbeide for en toskansk stil.
6.
Legg et par små tilbehør rundt i rommet for å gjøre det behagelig. Candle grupperinger, potteplanter (kunstige er fint), lamper eller noen knickknacks på hyller, side bord eller sofa bord.

Tips og advarsler


 • Tråd hele temaet eller fargevalg i hele rommet. For eksempel, hvis du bruker fargene svart og hvitt med en moderne stil, tenk på dette: male veggene hvite, bruker en hvit teppe, sort bord, svart /hvitt bilder med lite innslag av rødt (for å matche sofaen) i svart rammer, en hvit kaste over sofaen, hvite puter (eller svart /hvitt-utskrifter), en gruppering av hvite lys, hvite lamper og en rød vase med hvite blomster.
 • vurdere en annen farget sofa (hvis du ikke har kjøpt den ennå) hvis du ikke er helt gal om fargen. Red er en dristig farge som kanskje ikke gjøre deg komfortabel hvis du ikke elsker det.
 • Andre artikkelen

 • hvordan du kan dekorere en stue med en rød skinnsofa eller sofa
 • hvordan re-dekorere hjemmet ditt på et budsjett
 • hvordan du kan dekorere en innendørs trellis
 • hvordan du kan dekorere og lage en boudoir
 • hvordan du kan dekorere en sports stue
 • hvordan du kan dekorere en stue som en keramikk barn
 • hvordan du kan dekorere falle kurver for tabellen centerpieces
 • hvordan du kan dekorere en fransk inspirert hjem
 • hvordan du kan dekorere stuer med fargen grønn
 • sørvest christmas dekorere ideer
 •