corporate fall dekorere ideer

corporate fall dekorere ideerFall, eller høsten, er en sesong preget av appelsiner, brunt, rødt og gult, etterligne skiftende farger fallende løv. Mens tradisjonelle fall dekorasjoner inkluderer store overflødighetshorn skjermer og gresskar, for en bedrifts-, forretnings-eller kontor innstilling vil du sannsynligvis ønske å tone det ned litt der målet er å skape en festlig, men likevel profesjonelt miljø. Noen corporate fall dekorere ideer inkluderer bruk festlig servise, mini-cornucopias, mais, små gresskar og krans.

Festlig servise

En av de enkleste måtene å få noen falle i arbeidslivet, er å bruke festlig servise i selskapets stue eller kjøkken. Ifølge party411. com, er det engangs tallerkener, kopper, skåler og servietter tilgjengelig i høst temaer, som kan innlemme fallende løv, kalkuner og gresskar, for eksempel.

Mini-Cornucopias

Mens de fleste av oss er vant til å se store, frukt-fylt cornucopias som tabellen centerpieces, i et bedriftsnettverk innstilling disse kan virke litt anmassende. Løsningen: kjøpe eller lage mini-cornucopias du kan henge fra dører, skrivebord eller hvor som helst. Ifølge MarthaStewart. com, kan du lage en mini-overflødighetshorn av soaking Spanskrør (en veve-lignende materiale som finnes på de fleste kunst og håndverk butikker), og ruller den inn i en kjegleform og feste det med hyssing. Du kan deretter fylle det med tørkede blomster, kvister, løv og annet fall-poster tema

Corn

Bruk av flerfarget korn -. Også kjent som indiske mais eller mais-er en annen idé for corporate fall dekorere. Ifølge countryhome. com, kan du strengen kornet sammen med hagen wire eller hyssing og henge kreasjoner på vegger eller dører. Innlemming av bladene i din korn bunter er også et alternativ

Små gresskar

Store, kan robust gresskarene ta opp litt for mye plass i en corporate setting;. Men, trenger du ikke å forlate denne høsten tradisjonen helt. Ifølge MarthaStewart. com, kan du plassere små gresskarene, som vinter squash og gresskar, direkte på vinduskarmene, eller du kan sette dem i blomsterpotter å beskytte overflater fra gresskar når eller hvis de råtner.

Garland

Hengende fall-tema kranser fra tak eller over dører og vinduer er en annen corporate dekorere idé. Ifølge countryhome. com, kan du lage din krans ved første piercing tørket frukt, nøtter, blader, og /eller gresskar med en strikkepinne eller syl, og deretter de tres inn på en lengde av hyssing. Sørg for å veksle objektene du bruker til å lage en pen mønster.

Andre artikkelen

 • hvordan du kan dekorere falle kurver for tabellen centerpieces
 • hvordan du kan dekorere med trellises
 • hvordan du kan dekorere logge hjem til jul
 • high school musical dekorere ideer
 • hvordan du kan dekorere med kart og verden globuser
 • hvordan du kan dekorere rom med lakkfarger
 • partiet dekorere tips med takvifte
 • hvordan du kan dekorere stuer med fliser på gulv
 • hvordan du kan dekorere en sports stue
 • sørvest christmas dekorere ideer
 •