Når bør jeg begynne å dekorere en barnehage?

Når bør jeg begynne å dekorere en barnehage?En av de hyggelige oppgavene med å ha en baby planlegger og forbereder en varm og innbydende plass hjemme for nye tillegg. Men når du legger til bekymringer knyttet til graviditet til utfordringene i oppussingsarbeider et rom, kan det være vanskelig å vite akkurat når man skal begynne å forberede det spesielle rommet

Du trenger:.
Small entreprenørens nivå (vater).

Din Forfallsdato

Du bør vurdere flere faktorer når man skal avgjøre når man skal begynne dekorere barnets barnehage. Det viktigste er tid, for alt gjør deg mens du er gravid. Du må være i stand til å fullføre dekorere før babyen er født, som kan være alt fra noen uker før forfall til et par dager etterpå. For å være sikker, å planlegge avslutte dekorere prosjektet før uke 36 i svangerskapet.

Når du kan begynne

Et annet aspekt ved å avgjøre hvilken tid til å begynne å dekorere ditt barns barnehage er avhengig av valgt tema. Hvis du har valgt en kjønnsspesifikk barnehage type, må du vente med å begynne å dekorere til etter din medisinske team kan bestemme barnets kjønn ved ultralyd. Dette kan vanligvis gjøres mellom 20 og 28 uker av svangerskapet. Unødvendig å si, begrenses dette ned vinduet tiden du kan tilbringe dekorere barnerommet betraktelig hvis du vil den skal være ferdig før babyen kommer.

En måte å unngå å måtte rush gjennom dekorere er å velge en nøytral farge på veggene og gulvet i barnerommet. Så, når du vet om barnet blir en gutt eller jente, kan du legge kjønnsspesifikke gjenstander, slik som veggtepper, sengetøy eller tepper, til rommet for å gjøre den spesiell.

Ta vare på deg selv

Din egen helse og tilstand på å bestemme hvilken tid til å begynne å dekorere barnets barnehage. Mange kvinner opplever ganger i sitt svangerskap da lukter det ville normalt ikke bry dem gjør dem kvalm. Det er nok ikke lurt å male hvis du opplever disse følelsene. Dessuten, hvis du lett utslitt på grunn av svangerskapet, kan det være lurt å strekke tiden dekorere slik at du kan jobbe på barnehage for kortere perioder. Denne planen vil kreve å starte tidligere i svangerskapet å fullføre i tide.

Når du starter din barnehage, alltid huske at du må ha en plan som er delt inn i enkle håndterbare trinn. Det er også lurt å ha planen skrevet ned så nøyaktig som mulig i tilfelle noen andre må hjelpe deg fullføre. Det viktigste å gjøre mens du er gravid er å ta vare på deg selv.

Andre artikkelen

 • Hvordan bruke e-dekorere tjenester
 • hvordan du kan dekorere falle kurver for tabellen centerpieces
 • hvordan du kan dekorere en sports stue
 • hvordan re-dekorere hjemmet ditt på et budsjett
 • hvordan du kan dekorere en stue som en keramikk barn
 • hvordan å skape et interiør dekorere forslag
 • hvordan du kan dekorere en innendørs trellis
 • sørvest christmas dekorere ideer
 • hvordan du kan dekorere med tog og modell biler
 • high school musical dekorere ideer
 •