hvordan du kan dekorere og lage en boudoir

hvordan du kan dekorere og lage en boudoirEn boudoir er en dame private stue laget for å underholde gjester eller fungere som et privat tilfluktssted. Dette rommet er omringet av overdådige, feminine og romantiske møbler, interiør og tilbehør. Disse stuer opprinnelig ble garderober knyttet til soverommene der en dame i huset kunne ha pikene hennes hjelpe henne med å få kledd. Rommet hadde tilgang til garderober, parykk, lue og sko lagring samt dressing tabeller for børster, parfyme og sminke

Du trenger:.
Panel
Fabric.
Ceiling medaljong.
Lysekrone.
Dimmere.
Tregulv.
Grenset teppe.
Draperier.
Dusker og trimme.
Innlegg og tiebacks.
Personlig portrett.
Sjeselong.
2 store stoler.
Tabeller.
Kister.
Ottomaner.
Beaded lamper.
Cashmere kaster.
Puter.
Stearinlys.
Fountain.
Music.
Mirror.


en.
Panel eller polstre tak og vegger av boudoir med en mørk tre eller dyrt stoff. Plasser en medaljong i midten av rommet taket og henge en krystall lysekrone. Alt skal være litt overdreven i størrelse og form. Alle lamper og lys bør ha dimmere.
To.
Velg en innfelt tre gulv eller et teppe med et teppe kant å definere gulvet. Boudoirs bør ikke være åpne for andre rom. Legg døråpningen draperier hvis ingen dører er installert. Draperier skal ha dusker og trimmer og døra og vinduet draperier skal skape en følelse av kabinett og privatliv. Bruk innlegg og tiebacks å samle gardiner til sidene.
Tre.
Kommisjonen en stor personlig portrett av deg selv iført forførende klær. Stilling dette portrettet på veggen brennvidde og har et galleri lys installert for å tenne portrettet.
Fire.
Velg en sjeselong i fransk, barokk eller annen overdådig stil. Har sjeselong trukket i en ekstravagant uvanlig stoff som fremkaller en sterk stemning. Den sjeselong bør bli sett på som midtpunktet møbler i rommet fordi den er designet for fruen i huset for å hvile på og ville bli hennes primære setet. Den sjeselong bør gjøre damen ser bra ut og fargen, tekstur og stil bør alle være orientert i den retningen.
fem.
Velg minst to komplementære over-sized fransk, barokk eller andre overdådige stoler. Disse stolene skal se bra ut med sjeselong, men de er sekundære stoler og skal ikke konkurrere med sjeselong i drama. Det er en god id¨¦ å ta gull eller sølv reflekterende flater i rommet på denne typen møbler. Den reflekterende overflaten vil legge til en følelse av glamour til rommet og spretter lett rundt.
6.
Place svingete side tabeller, kister og ottomaner rundt i rommet slik at alle sitteplasser sted har en lampe nær og et bord underlag å sette drinker. Lamper skal være overdådig eller skulpturelle og kanter av lampeskjermer kan være beaded å matche lysekronen.
7.
Ta med tilbehør som kashmir kaster, myke puter, stearinlys, planter, fjernstyrte musikk, en dekorativ fontene og et stort speil lent mot veggen.

Tips og advarsler


 • Dette er den typen rom hvor flere er mer. Rommet skal føle seg som en dekadent juvel boks som tar for seg alle på en kvinnes sanser.
 • Andre artikkelen

 • hvordan re-dekorere hjemmet ditt på et budsjett
 • hvordan du kan dekorere stuer med fargen grønn
 • sørvest christmas dekorere ideer
 • hvordan å skape et interiør dekorere forslag
 • bygget i veggskap dekorere ideer
 • hvordan du kan dekorere en fransk inspirert hjem
 • hvordan du kan dekorere stuer med fliser på gulv
 • high school musical dekorere ideer
 • hvordan du kan dekorere en stue som en keramikk barn
 • hvordan du kan dekorere og lage en boudoir
 •