sørvest christmas dekorere ideer

sørvest christmas dekorere ideerHvis du bor i Southwest eller simpelthen elsker den sørvestlige dekorere stil, så kan du innlemme som ser inn i et helt nytt nivå av oppmuntring som du pynte til jul. Fra den unike farger til den spesielle sørvestlige stil, kan du sette denne høytiden bortsett fra resten.

Barbed Wire Krans

Gi julelys en ny vri med piggtråd. Bruk lær arbeidshansker og et par av kraftig tang til å mote en krans med piggtråd. Paint den en rust farge så intertwine hvitt lys rundt det. Hang noen metal stjerner fra den og vise den på ytterdøren.

Cowboy Santa

Vurdere å gi Santa en makeover. Sett et par cowboy boots, hans store sørvestlige beltet og Texas-størrelse spenne med cowboy-hatt på en stol ved siden av en tabell over cookies som er merket spesielt for Santa. Du kan også angi Santa's gear i hjørnet med en bistro bord og stol.

Tree Dekorasjoner

Benytt deg av disse cowboy boot sporer ved å henge dem på juletreet. I stedet for å dekorere treet med krans, trekk ut lasso og legg det rundt treet. Chili pepper lysene vil avslutte treet pent. Denne innredningen ideen fungerer godt på et juletre som har blitt "plantet" i en stor terracotta leirgryte i motsetning til den tradisjonelle treet står.

Southwestern stil er preget av jordnære farger som etterligner nyanser og toner finnes i naturen i elskede områder som Arizona og New Mexico. Rødt med terracotta og rust toner er populære. Turkis himmel inspirere smykker og interiøret på mange hjem, mens appelsiner og gulfarger finish utseendet med muntre lysstyrke. Bruk disse fargene i valg av ornamenter du henge på treet for en virkelig unik og festlig Southwest julen ser.

Bandannas

bandannas kan brukes på flere måter i julen. Veksle mellom røde og grønne bandannas over vinduene for ferie inspirert vinduet toppers. Wrap tørkede sitrusfrukter skreller og nellik i bandannas, og knytte dem igjen med hyssing. Fest disse duftende "bukker" til gave pakker eller henge på forskjellige steder rundt i huset. Du kan også knytte flere bandannas sammen som krans for treet ditt.

Centerpieces

En middels stor kaktus kan gjøres om til en søt midtpunkt for alle rom. Heng ornamenter på kaktus og fylle potten med små, batteridrevet gaven smykker som lyser opp med et trykk på bryteren. Istedenfor å lage en midtpunktet med den tradisjonelle laderen og gruppering av lys, bruk luminarias. Disse papirposer med dekorative cut-outs inneholder lys kan danne en enkelt linje på en lang spisestue bord eller være gruppert sammen i ulike farger nyanser og sentrert i midten av et bord.

Andre artikkelen

  • hvordan du kan dekorere en sports stue
  • hvordan du kan dekorere med tog og modell biler
  • hvordan du kan dekorere stuer med fargen grønn
  • hvordan re-dekorere hjemmet ditt på et budsjett
  • sørvest christmas dekorere ideer
  • hvordan du kan dekorere med kart og verden globuser
  •