hvordan du kan dekorere en stue som en keramikk barn

hvordan du kan dekorere en stue som en keramikk barnPottery Barn har en unik, men gjenkjennelig stil, som vanligvis kommer med en stor prislapp. De fleste av oss elsker utseendet, men kan egentlig ikke råd til å hengi på de høye prisene. Så hva gjør vi? Svaret er enkelt. Vi gjenskape utseendet på budsjettet. Pottery Barn har en innredning som er casual, men likevel moderne. Det blander stiler som tradisjonell og rustikk gir en helhetlig følelse av komfort. Du kan oppnå dette samme utseende for ditt hjem for mindre. Hvem sier det har å koste en formue å se ut som en million dollar

trenger du:?
Paint.
Sofa.
Salongbord eller osmanske.
Sidebord.
Rug.
Tilbehør av valget.

Start Simple


en.
Endre fargen på veggen. Maleri er en av de minst kostbare måter å oppnå et nytt utseende for plassen din. Pottery Barn sysselsetter bruk av varme farger, som rød, brun og grønn og kjølig, nøytrale farger som blå, grå, beige og krem.
To.
Velg en nøytral farge som krem eller beige for vegger for å skape et bakteppe for fantastisk aksent farger. Dette vil gi deg et bredere spekter av valgmuligheter for å velge tekstiler og tilbehør til plassen din.
tre.
Se Pottery Barn katalogen hvis du er usikker på hva fargen på veggen til å velge, eller om du foretrekker en bestemt farge palett. Riv ut siden som viser din favoritt fargevalget, bringe den til en maling forsyning butikk, og de kan matche fargen for deg.

Møbler Arrangement


en.
Ordne møbler i en "gruppert" design. Pottery Barn bruker denne type arrangement i sine møbler utstillingslokaler. Du trenger ikke mye av møblene til skape utseendet, og plassering er hensiktsmessig for underholdende og lounging.
to.
Opprett en ordning for enkel underholdende ved å plassere sofa i umiddelbar nærhet med et innkast teppe og et salongbord. Nestle et bord med en lampe ved siden av sofaen eller loveseat. Pottery Barn stuer gjenspeiler ofte denne koselige plasseringen.
Tre.
Ordne møblene rundt et salongbord eller osmanske på et område teppe å definere en behagelig samtale eller sittegruppen. Størrelsen på teppet vil avgjøre om du plasserer møblene på teppet eller rundt den.

Tilbehør


en.
Legge dekorative detaljer for å oppnå dine Pottery Barn ser ut. Pottery Barn designere bruker tilbehør til å legge en unik signatur i verdensrommet. For eksempel, vegg dekor som deres Vintage Keys og rom aksenter som deres Antique Globes. Du kan finne lignende tilbehør til å reflektere din smak og aksenten din stue.
To.
Toss et kast over armen i sofaen. Arranger en liten glass vase med blomster på slutten bordet ved siden av sofaen din. Plasser blomsteroppsats på toppen av horisontalt stablet bøker (om lag tre bøkene høyt). Legg til flere stearinlys på stuebordet. Alle disse tilbehøret generere følelser av varme og komfort.
Tre.
Finn tilbehør som ikke nødvendigvis tradisjonelle, men passer din personlighet. For eksempel, hvis du er en ivrig skiløper, henge et par ski på veggen over sofaen som et midtpunkt. Eller hvis du elsker å fiske, line opp noen garn eller stenger vertikalt langs en aksent vegg. Dette legger interesse for plassen din så vel som å gi den personlighet.

Tips og advarsler


  • Husk, er nøkkelen til Pottery Barn design for å holde det komfortabelt og levelig. Velg tilbehør nøye slik at stuen reflekterer din individuelle personlighet og stil.
  • Andre artikkelen

  • hvordan du kan dekorere med tog og modell biler
  • hvordan du kan dekorere en sports stue
  • sørvest christmas dekorere ideer
  • hvordan du kan dekorere en stue som en keramikk barn
  • hvordan du kan dekorere stuer med fargen grønn
  • hvordan du kan dekorere med kart og verden globuser
  • hvordan re-dekorere hjemmet ditt på et budsjett
  •