high school musical dekorere ideer

high school musical dekorere ideerHvis du er en fan av "High School Musical" og ønsker å dekk ut rommet med tema innredning, er det mulig å gjøre så selv om du er på et budsjett. Du kan være misunnelse over alle dine venner som kan ende opp som ønsker et rom som din. Enten du setter din egen stil til ett av elementene eller foreta et kjøp, kan rommet gjenspeile din kjærlighet til "High School Musical".

Decoupage en Garbage Can

Kjøp en vanlig søppel kan uansett form du foretrekker. Skriv ut klare, i fokus bilder fra internett av "High School Musical". For å lime dem inn på søppel kan du bruke en skum pensel til å påføre polyvinylacetat til baksiden av hvert bilde, og deretter forsiktig sette den inn på søppel kan. Glatt ut rynker i avisen før det tørker helt. Sett et lag polyvinylacetat over bildene og la det tørke grundig.

Veggdekor

Se etter Veggdekor som er flyttbare, så når du ønsker å endre dem opp eller fjerne dem helt er det lett å gjøre det uten å skade veggen. Den Veggdekor kommer i ulike former og størrelser. Noen er enkelte tegn, noen er en gruppe merket av alle karakterene og andre sier «High School Musical". Du kan også kombinere individuelle Veggdekor å lage din egen scene på veggen.

Glass-Toppet resepsjon

Du kan bruke din kjærlighet til "High School Musical" for å slå en vanlig, kjedelig skrivebord til noe du elsker. Skriv ut din favoritt "High School Musical" bilder fra internett. Hvis du ikke bryr seg om ødelegge skrivebordet, bruke et skum børste og bruke polyvinylacetat til å lime bildene på toppen av skrivebordet. Hvis du heller ikke ødelegge skrivebordet, kan du legge ut dine bilder mellom to ark av klare kontakte papir som er samme størrelse som den skrivebord. Uansett hva du velger, følge den opp ved å sette en klar stykke tabletop glass over bildene som er på toppen av skrivebordet. Glasset vil beskytte bildene fra å bli ødelagt eller skitten, og skaper et jevnt og rent underlag.

Sengetøy

I stedet for å bruke sengetøy som har tegnene til "High School Musical" på det, vurdere å bare bruke rød og hvit sengetøy. Det er fargene på "High School Musical", men gir deg muligheten til å bruke samme sengetøy i fremtiden bør du bestemmer deg for en endring. Kjøp en lys rød dyne, hvite ark og en mix og match av røde og hvite putevar.

Rug

Det finnes mange typer av "High School Musical" tepper å velge mellom som kommer i ulike former og størrelser. Hvis rommet er stort sett rødt, hvitt og gull for "High School Musical" farger, bør du vurdere å kjøpe et teppe i samme farge ordningen. Mål plassen der du vil ha teppet før kjøpet å sikre at du har nok plass.

Andre artikkelen

  • hvordan du kan dekorere med tog og modell biler
  • hvordan re-dekorere hjemmet ditt på et budsjett
  • high school musical dekorere ideer
  • hvordan du kan dekorere en sports stue
  • hvordan du kan dekorere med kart og verden globuser
  • hvordan du kan dekorere en stue som en keramikk barn
  • sørvest christmas dekorere ideer
  • hvordan du kan dekorere stuer med fargen grønn
  • bygget i veggskap dekorere ideer
  •