bygget i veggskap dekorere ideer

bygget i veggskap dekorere ideerDen beste innebygde veggskap dekorere ideer trenger å bruke design som samsvarer med de begrensninger som er involvert med en skapdør. De bør ikke være så tunge og /eller klumpete at de gjør døren vanskelig å åpne og lukke. Utsmykningen må også være hensiktsmessig for rommet deres plassering. For eksempel må kjøkken og bad dekorasjoner være vanntett hvis du forventer at de skal vare lenger enn et par dager.

Fancy Decorating Ideas

Bruk musserende materialer til å pynte innebygd overskap med en fancy stil. Selv om materialet er ikke til bruk i hjem med barn eller husdyr, er de attraktive elementer som kan skape kraftige biter av interiør i riktig innstilling. Lag en faux glassmalerier utseende som limes en enda rutenett av store, fargerike, diamant-formet rhinestones til svart overskap. Du kan også dekke kjedelig overskap med et lett lag med glitret glasur maling å gjøre hele kabinettet området shimmer litt i lyset.

Paint Decorating Ideas

Maleriet er den mest populære teknikken når det gjelder innebygde veggskap dekorere ideer. Det er mulig å male nesten alle slags veggskap med en rekke dekorative farger. Et vanlig stue med hvite vegger og lilla sofaer kan se bundet sammen ved å dekorere den innebygde overskap med en lilla kanter, lilla maling jobb.

Innebygd overskap dekorere ideer med en kunstnerisk refleks er relativt enkelt hvis du er erfaren med stensiler eller frihåndstegning. Du kan holde veggskap i samme farge som veggen, bare legge til noen dekorative innslag for å gjøre rommet interessant. Stencil eller maling Grapevine kranser i midten av hver skapdør og legge en tynn, vinranke og eføy boarder rundt kanten av hver dør. Du kan også male en dekorativ mønster, som prikket blomst figurer, over hele veggskap området.

Bilde Decorating Ideas

Bruk innrammede bilder som en raffinert og elegant måte å dekorere innebygd i overskap. Bruk rammer med klar plast i stedet for glass for å redusere vekten av innredning og hindre knuste når døren åpnes og lukkes. Når det gjelder å velge et bilde størrelse, husk å holde en boarder av nakne kabinettet rundt bildet for å garantere skapdørene kan åpnes og lukkes med letthet. Se etter et innrammet bilde minst 1 tomme mindre i diameter enn skapdøren.

Gi innebygd i vegg skap i spisestuen en formell føler ved å henge gull-ramme, pastell malerier av rose buketter i midten av hver skapdør. Dekorer skap på kjøkkenet med fotografier av venner og familie. Sett bildene i enkle, vanntett rammer som samsvarer med hvitevarer. For eksempel, sølv apparater match med bilder i tynne, sølv rammer.

Hang tynne, tre-innrammet chalkboards som dekorasjoner for innebygde overskap hvis det er små barn rundt. Hold litt kritt og viskelær i en kurv på en av skapet hyllene slik at alle kan opprette en ny regjering dekorasjon når de føler seg som å tegne.

Andre artikkelen

  • hvordan du kan dekorere en stue som en keramikk barn
  • sørvest christmas dekorere ideer
  • hvordan du kan dekorere en sports stue
  • hvordan du kan dekorere stuer med fargen grønn
  • hvordan du kan dekorere med kart og verden globuser
  • bygget i veggskap dekorere ideer
  • hvordan du kan dekorere med tog og modell biler
  • hvordan re-dekorere hjemmet ditt på et budsjett
  •