Hvordan bruke e-dekorere tjenester

Hvordan bruke e-dekorere tjenesterSom en interiørdesigner, tilbyr jeg e-dekorere tjenester til kunder. For mange er dette et nytt konsept i verden med å bruke interiørdesign tjenester og ofte folk har mange spørsmål om hvordan man best fungerer det til sin fordel. I denne artikkelen, tenkte jeg at jeg ville gå gjennom prosessen med å bruke e-dekorere tjenester eller virtuelle interiørdesign tjenester

Du trenger:. .
Computer
Internett.


en.
E-Decorating er en måte å jobbe med en interiør designer nesten eller eksternt. Virtual interiørdesign tjenester gi design løsninger til hvem som helst, hvor som helst. Mesteparten av arbeidet er levert elektronisk (via PC /Internett), og kunden kan bruke hjelp av interiørarkitekt så lite eller så mye som nødvendig. Mange designere er å tilby e-dekorere tjenester i disse dager, og de kan være svært fordelaktig til en klient-for en, hvis du liker en bestemt stil på en designer i en annen by du kan engasjere sine tjenester ved å arbeide eksternt med den aktuelle designer. Virtual interiørdesign tjenester ofte gi interiørdesign tjenester til en rimeligere pris enn tradisjonelle metoder for å ansette en interiørdesign. Det første trinnet for å bruke e-dekorere er å finne en designer som tilbyr virtuelle design tjenester som arbeid du beundrer og en som har en pakke insentiv som appellerer til deg.
To.
Når du bestemmer deg på en designer du vil arbeide med eksternt, kan den aktuelle designer be om visse elementer fra deg. Når jeg setter sammen en komplett pakke rom for en virtuell klient, ber jeg de e-post eller fax rommet dimensjoner (dimensjoner sammen med avstander mellom dører, vinduer, noe som er innebygd i veggen, etc) sammen med dimensjoner sin eksisterende møbler de ønsker å innlemme i den nye ordningen med ting sammen med bilder av rommet og møbler. Det er også nyttig å e bilder av tilstøtende rom slik at jeg kan vise flyten av ett rom til den neste. Jeg elsker å sette sammen komplette konsepter, men dersom kunden har svært spesiell stil eller smak, så er det nyttig for klienten å sende bilder eller linker til en titt eller et element de liker. Det er også viktig å inkludere en liste over liker /ikke liker-spesielt når det gjelder farger
3
Når kunden har oversendt rom dimensjoner, bilder, osv. til designeren -. . Design prosessen begynner. De fleste e-dekorere tjenester inkluderer: et møbel plantegning, innredning valg, maling farge chips, finish farger og materialer, et konsept bord, og en ressurs liste å handle fra. Avhengig av hvordan designer fungerer, kan behandlingstid ta alt fra 1-3 uker.
Fire.
Designeren vil da e alle elementer elektronisk til kunden for gjennomgang sammen med forklaringer. (Noen designere do Tips en pakke, jeg typisk for fargeprøver å bli sendt til klienten. ) Dette gir kunden mulighet til å lese i ro og mak (svar tilbake med spørsmål) og implementere design ordningen når det passer dem. Det er et flott utgangspunkt for å gi noen utfordrende rom retning ved å gi kunden med alle trinnene de trenger for å gå videre med sitt prosjekt. E-dekorere kan bli en bra tjeneste for alle som trenger inspirasjon og design hjelpe, men kan være på et budsjett.

Tips og advarsler


 • Pass på at designeren gjør for å følge opp spørsmål (via telefon eller e-post), og er tilgjengelig hvis du har spørsmål når du mottar din virtuelle design pakken.
 • E-Decorating er ideell for klienten som er på et budsjett, men kan gjennomføre rommet design på sine egne (ved hjelp av plan og konsepter gitt av designer).
 • Andre artikkelen

 • hvordan re-dekorere hjemmet ditt på et budsjett
 • hvordan du kan dekorere med tog og modell biler
 • bygget i veggskap dekorere ideer
 • hvordan du kan dekorere stuer med fargen grønn
 • high school musical dekorere ideer
 • hvordan du kan dekorere en stue som en keramikk barn
 • hvordan du kan dekorere med kart og verden globuser
 • Hvordan bruke e-dekorere tjenester
 • sørvest christmas dekorere ideer
 • hvordan du kan dekorere en sports stue
 •