hvordan re-dekorere hjemmet ditt på et budsjett

hvordan re-dekorere hjemmet ditt på et budsjettEr ditt hjem blir tørt? Utdatert? Som trenger en makeover? Alt dette høres fint og storslått, men du er på et budsjett! Ingen fare! Jeg har listest noen enkle måter å gjøre huset til et vakkert hjem uten å bruke store penger i prosessen

trenger Du:!.
Et budsjett på minst $ 300
Art /Malerier.
Puter.
Tabell Cover.
Ottoman.
Stearinlys.


en.
Først av alt, prøv å Fung Shui ditt hjem! Eller i det minste rommene du vil endre. Flytte møbler gjør rundt rommet ser helt annerledes og enda større.
to.
Gå til en bruktbutikk eller Good Will, og prøve å finne noen fancy ting, eller malerier. Noe som vil se bra ut på veggen eller hengende et sted. Fyll opp plass når veggene er helt tomt.
Tre.
Vil du ha en stor klokke? Noen ganger kan vi ikke kan finne nøyaktig den fargen vi ønsker for en stor klokke, eller hvis vi gjør det som regel for dyrt. Kjøp noen som du liker visuelt, ikke tankene utsiden fargen. Så, om mulig, ta den fra hverandre (minst utenfor grensen). Kjøp noen spay maling, fargen du vil den skal være, og spray vekk! La tørke og henge!
Fire.
Lag din egen kunst! Dette kan være et maleri, skulptur, eller noe veldig tilfeldig! Jeg kjøpte ca et dusin eller så blande pinner (jeg tror det er det de heter!), Spray malt dem to forskjellige farger og sette dem sammen i en tilfeldig design (Som vist på bildet).
5 .
Prøv å finne en osmansk. Du kan bruke dette som et salongbord i stua. Det er en flott måte å blande den opp litt og prøve noe annet. Du kan også plassere en servering prøve på toppen, eller plasserer noen form for matte på toppen slik at du kan sette drinker og andre elementer på uten at den går over!
6.
Har bare en vanlig kjøkken /spisesal tabellen? Dekk den opp! Få noe friskt og nytt. Ikke noe bare ren og fet. Noe funky og retro, eller en farge du normalt ikke ville se eller bruke.
7.
Du kan også dekke opp sofaen, eller hvis du allerede har et deksel, endre fargen ! Hvis du ikke finner den fargen du ønsker, eller om det er for dyrt. Kjøpe noen stoff fargestoff og farge det den fargen du ønsker. Du har kanskje å gjøre dette et par ganger, avhengig av stoffet.
8.
Kast noen puter på det mens du er i gang. Prøv å finne noen av de mindre størrelse gulv puter, så når alle er på sofaen og fortsatt trenger et sted å passe, kan du ta som pute og sitte på gulvet. Hvis du ikke kan finne noen, bruke sete puter! Hvis de har noen av disse binde strenger på dem, kan du bare klippe dem av.
9.
Maling kan bli dyrt, men heldigvis du ikke trenger en stor mengde av det! Velg en aksent veggen og male det med den fargen du ønsker. Dette kan gjøre rommet virker større og mer romslig. Plus, vil det legge litt farge!
10.
Hang et speil. Lys reflekteres fra speil er en annen måte å gjøre rommet ser større. Hvis du har en peis, og hvis du ikke har TV eller noe annet henger der, er et speil en fin måte å sette noe der oppe. Eller du kan henge den på veggen aksent.
11.
Stearinlys er en annen stor, stinkende og billig måte å legge litt farge og plass til ditt rom. Prøv å bruke store runde lys på et bord, eller flere te lys stearinlys som blikkfang.
12.
Tepper! Det er noen virkelig flotte vakker ser tepper der ute. Selv om ditt hjem er teppebelagt, kan et teppe fortsatt gi den siste touch for at det er behov!
13.
Lamper, planter og andre "stående" ting er et flott tillegg til rom og gi den et nytt friskt utseende.

Tips og advarsler


  • Du trenger ikke å bruke tusenvis av dollar for å dekorere eller pusse opp rommet ditt. Finn små ting på sparsommelighet butikker, god vilje, eller selv ved verftet salg. Du vet aldri hva store ting du kan finne!
  • Prøv å se på nettet etter ting. eBay er vanligvis et godt nettsted for å finne "ut av det vanlige" objekter som du normalt ikke ville finne på butikker, og for billigere også!
  • Ikke gå over med dekorering. Du ønsker ikke å "fylle" din rom, ellers vil den se ut overfylt. Små enkle ting her og der, eller har en vegg som er "The Wall" med de fleste av tingene dine på den.
  • Andre artikkelen

  • hvordan du kan dekorere med tog og modell biler
  • hvordan du kan dekorere en sports stue
  • hvordan re-dekorere hjemmet ditt på et budsjett
  • hvordan du kan dekorere stuer med fargen grønn
  • hvordan du kan dekorere med kart og verden globuser
  •