hvordan du kan dekorere stuer med fargen grønn

hvordan du kan dekorere stuer med fargen grønnSoft vismann grønt er en lys og beroligende bakgrunnen for stua dekor. Du kan fremheve rommet med myke blomster møbler, rik kirsebær hardtre og sort eller hvitt tilbehør for kontrast. Fargen grønn bringer naturen inn i hjemmet, slik utfylle temaet med en dekorativ stein vegg eller peis surround og naturlige fibre på gulvet

Du trenger:. .
Sage grønn maling
Maleri rekvisita.
Cherry tregulv.
Stone aksenten vegg eller peis surround.
Hvit sofa.
Små floral mønstrede stoler.
Bamboo teppe.
Svart lakk aksent møbler.
Lamper.


en.
Male veggene i stuen i en myk vismann grønt. Fargen grønn er fredelige og vil bidra til å skape en avslappende atmosfære i ditt hjem.
To.
Installer en rik kirsebær parkettgulv i stuen for å utfylle de grønne veggene. Cherry gulv har en rødlig nyanse som vil fungere godt med grønnlig på veggene. Red er motsatt grønt på fargehjulet. Motsatte farger utfylle og kontrast hverandre. Å ha like mengder av motstridende farger i et rom vil gjøre hver farge føler seg mer aktivt.
Tre.
Dekk peisen surround med naturlige steiner eller produsert stein som ser ut til å være naturlig. Hvis du ikke har en peis, kan du installere en produsert peis som brenner gass eller propan. Hvis du heller ikke har en peis, men du liker tanken på stein i rommet, ansiktet ene veggen med steiner på samme måte som en peis surround.
Fire.
Flanke en komfortabel hvit eller kremfarget sofa med stoler dekket av en liten floral print. Store floral utskrifter er også et alternativ, men mindre trykk kan passe bedre med den beroligende temaet for rommet ditt.
Fem.
Kast en bambus teppe på gulvet til å omfatte sittegruppe. En bambus tepper er et miljøvennlig valg som vil legge enda et naturlig element i stuen.
6.
Legg til en moderne touch til naturlige stuen med skinnende sort lakk aksent tabeller. Den svarte vil utfylle den hvite sofaen og gir en vakker kontrast med den grønne vegger, kirsebær gulv og stein aksent vegg.
7.
Velg kobber eller børstet nikkel bordlamper å ytterligere forsterke den naturlige elementer i stua. Bronse kan fungere, men kobber eller nikkel vil legge mer av en kontrast til de grønne veggene.

Andre artikkelen

  • hvordan du kan dekorere stuer med fargen grønn
  • hvordan du kan dekorere med tog og modell biler
  • hvordan du kan dekorere med kart og verden globuser
  • hvordan re-dekorere hjemmet ditt på et budsjett
  • hvordan du kan dekorere en sports stue
  •