hvordan du kan dekorere med tog og modell biler

hvordan du kan dekorere med tog og modell bilerModell biler og tog låne en taktil og autentisk preg når dekorere et barns soverom med en transport tema i tankene. En ekstra bonus er at biler og tog kan doble som leketøy. Med litt planlegging og noen få nøye valg og oppmerksomhet til detaljer, kan du runde ut dette temaet å lage et soverom Sørg for å tilfredsstille enhver gutt eller jente er interessert i biler og tog, og gjøre sine soverommet en spesiell plass.

Trenger du :
Model tog
. Modell biler.
Paint.
Hyller.
Tog og bil tema kunstverk, lamper, bookends og sengetøy.


en.
Legg til et transport tema på veggene. Velg en tapet og vegg grensen som viser tog og biler, eller lage sjablonger og male biler og tog på veggene. Lag en sjablong ved å trekke en bil eller tog design fra en bok eller et blad på Acetat eller Mylar (tynn plastfolie materiale tilgjengelig på håndverket forsyne butikker).
To.
Velg maling farger for aksenter eller trim som er fet og gå sammen med temaet transport. Grønn, gul og rød, for eksempel, er fargene i trafikklys eller jernbane krysset tegn. Crossing signaler er rødt og hvitt. Bestem på to eller tre farger for å holde fargen tema enkle.
Tre.
Hang tog og bil kunstverk som utfyller modellen biler og tog du bruker. Innrammet kunstverk gir en fin touch til ethvert rom.
Fire.
Velg aksent stykker som vil legge til transport temaet. Tog eller bil lamper eller bookends, for eksempel, vil bringe ut temaet, så vel som plater eller gardiner med bil eller tog på dem. Vurder å opprette et samlingspunkt med et tog eller bil seng. Bøker om biler og tog gir en fin touch.
5. Kontroller
modellen biler og tog i paradegren i rommet. Bygg en hylle som å vise modellbiler. Installer en spesiell hylle langs omkretsen av rommet for modellen tog. (Se Resources nedenfor. ) Hyllesystem lar deg vise tog og biler uten å gi deg verdifull boareal.

Andre artikkelen

  • hvordan re-dekorere hjemmet ditt på et budsjett
  • hvordan du kan dekorere med kart og verden globuser
  • hvordan du kan dekorere stuer med fargen grønn
  • hvordan du kan dekorere med tog og modell biler
  • hvordan du kan dekorere en sports stue
  •