hvordan du kan dekorere med kart og verden globuser

hvordan du kan dekorere med kart og verden globuserLag en sofistikert sære kontorplass med eklektiske dekorere tilbehør og møbler. Akkumulere en overflod av gamle verden eller lokale kart og verden globuser fra sparsommelighet butikker, loppemarkeder, verksted salg og auksjoner til å bruke som aksent rekvisita for å legge til unike stil til et rom og forvandle gamle møbler. Dette brukte, søppel til skatter måte laging vil skape et billig og stilig tilfluktssted for hjemmet ditt og gi ditt hjemmekontor personlige stil

Du trenger:.
Old kontorpulten
Sandpapir.
Tack klut.
Sjokoladebrunt emalje maling.
Pensel.
Mod Podge.
Sponge pensel.
Gamle kart.
Liten skarp saks.
Tre innrammet oppslagstavle, 17 inches bredt med 23 inches lang.
Gamle globus.
Craft kniv.
Gull akrylmaling.
Stain.
Papirhåndklær.
Gamle bordlampe.

Kart Covered Desktop


en.
Forbered et gammelt tre kontorpult for maling. Fjern skuffer og sand frontene og hele overflaten av pulten, lett. Du trenger ikke å fjerne den eksisterende finish, bare fjerne eventuelle ujevnheter og avskallet maling. Bruk en tack klut for å fjerne smuss og slipestøv. Male pulten og skuffer med sjokoladebrunt emalje maling. La malingen tørke og gjenta for full dekning.
To.
Apply Mod Podge til toppen overflaten av skrivebordet med en svamp pensel. Brett ut og senteret et kart på toppen av skrivebordet, i Mod Podge. Hvis man kartet ikke dekker bordet, sette sammen flere kart. Bruk hendene til å glatte ut rynker og bobler, fra sentrum av kartet til den ytre kantene.
Tre.
Bruk små skarp saks til å fjerne overflødig kart som kan bli hengende over kanten av pulten. Påfør Mod Podge over toppen av kartet og skrivebord. Dette vil forsegle kartet topp og kanter. La Mod Podge tørke klar og gjenta med to lag.

Kart Bulletin Board


en.
Sand rammen av en resirkulert 17 tommer bred og 23 tommer lange tre innrammede oppslagstavle. Bruk en tack klut for å fjerne smuss og slipestøv. Paint rammen med sjokoladebrunt emalje maling. La malingen tørke og gjenta for full dekning.
To.
Apply Mod Podge til korken overflaten av oppslagstavle. Tear hand-sized biter av et gammelt kart med uregelmessig og fillete kanter.
Tre.
Apply Mod Podge til baksiden av en revet kart stykke. Plasser kartet, riktig side opp, på kork overflaten. Pensle et lag med Mod Podge over den anvendte stykke å forsegle kantene og jevne ut bobler og rynker. Gjenta med ekstra kart stykker, fullstendig dekket korken overflaten. Trim overflødig kart fra kantene korken ved hjelp av små skarp saks. Påfør et siste lag med Mod Podge til hele overflaten for å fullføre.

World Globe bordlampe


en.
Skru den dekorative mutteren fra toppen av jordkloden. Fjern stå og den indre pol. Finn midten søm på kloden. Bruk en kniv til å skjære gjennom den øverste lag av papir på sømmen. Sett kniven dypere inn i sømmen, og skjære gjennom skallet, splitte de to halvdelene fra hverandre. Sett den nederste halvdelen til side.
To.
Paint innsiden av klodens øverste halvdelen bruke gull akrylmaling. La malingen tørke og gjenta om nødvendig. Påfør beis på utsiden av jordkloden halvparten. Umiddelbart tørkes av med et papirhåndkle. Dette vil gi verden en antikk og alderen utseende.
Tre.
Ta skyggen fra en gammel bordlampe. Plasser malt kloden skyggen på lampen, setter lampen øverste innlegget gjennom hullet i verden. Sikre med lampeskjermen mutteren.

Andre artikkelen

  • hvordan du kan dekorere med kart og verden globuser
  • hvordan re-dekorere hjemmet ditt på et budsjett
  • hvordan du kan dekorere med tog og modell biler
  • hvordan du kan dekorere stuer med fargen grønn
  • hvordan du kan dekorere en sports stue
  •