typer oppvarming å installere i hjemmet ditt

typer oppvarming å installere i hjemmet dittFlere typer varmesystemer er tilgjengelig for installasjon eller bruk i hjemmet. Hvilken du velger avhenger av budsjett og bygging av hjemmet ditt. Eldre boliger kan ikke støtte noen typer varmesystemer, mens nye boliger ikke har det nødvendige deler for andre.

Space Varmere

Space varmeovner er økonomiske systemer for oppvarming som trenger ingen installasjon. De er ofte brukt når det ikke er mulig å installere en komplett varmesystem, eller det eksisterende systemet ikke fungerer tilstrekkelig. Space Ovnene kan enkelt slås av og på avhengig av bruk og flyttet fra rom til rom. De kjører på flere ulike typer drivstoff, som for eksempel propan, naturgass eller elektrisitet. Når du bruker en plass ovn, sikkerhetsmessige hensyn blir altoverskyggende. Ifølge US Department of Energy, kan mer enn 25. 000 boliger branner hvert år føres tilbake til bruk av varmeovner.

Ovner

Ovner varme luften og deretter distribuere den oppvarmede luften i hele huset via et system av kanaler. Eldre ovner var kjent for å ikke være spesielt energieffektive, nyere modeller er nødvendig for å vise sin årlige drivstoff utnyttelse virkningsgrad slik at huseiere kan sammenligne modeller. Eldre ovner kan bli ombygd for å gjøre dem mer drivstoff effektive også.

Central Heat

Sentralvarme systemer innebærer varmen blir produsert på et sentralt sted, og deretter varme hele boligen gjennom ventiler og kanaler. Ovner er vanlige kilder til sentrale varme, men kjelene blir også ofte brukt i vannbåren varme.

Varmepumper

Varmepumper kan både varme og kule. De er best i moderat klima, siden pumpen kald luft i varme områder eller vice versa. Varmepumper flytte varme i stedet for å generere det, noe som gjør dem økonomisk alternativ for folk som ikke bor på steder med ekstreme temperaturer. Varmepumper vanligvis bruker åpningene for å flytte luft, men det er også ventless versjoner kalt mini-split varmepumper. Det er også en slags varmepumpe som kalles en omvendt syklus chiller, som bruker oppvarmet vann i stedet for å flytte luft.

Strålende Heat

Strålevarme kan monteres i gulv, vegger eller tak i et hus. Radiant oppvarming kommer fra direkte varmekilder plassert i hele hjemmet. Det er generelt mer effektive fordi ingen varme går tapt mens du reiser gjennom luftkanaler. Strålevarme kan komme fra enten elektrisk varme kilder eller vann og stole på konveksjon å bære varmen bort fra kilden og inn i områdene rundt.

Andre artikkelen

 • neon innvendig belysning ideer
 • dekor ideer for et loftsrom
 • hvordan å passe gardin kroker
 • kjøkken interiør ideer
 • nice bad ideer
 • hvordan å skjære et laminat benkeplate
 • hva er tråden teller for en god dyne?
 • materialegenskaper av marinen messing
 • Utvendig husmaling tips og råd
 • hvordan gjøre hengende votive holdere
 •