hjemmelaget solar romoppvarming panel

hjemmelaget solar romoppvarming panelProduser romoppvarming med solenergi svært effektivt og billig ved å bygge solenergi romoppvarming paneler. Panelet følger en veldig enkel design. Hvert panel består av en glass-dekket boksen delt i to vertikalt. Den bakre halvdelen av boksen vil vannlåsen i kald luft fra rommet, som deretter går til forsiden av boksen der den gjennomgår oppvarmingsprosessen. Varm luft strømmer da inn i rommet fra fronten av boksen. Denne typen solenergi varmeren er fullstendig passiv, stoler bare på prosessen med thermosiphoning å sirkulere luften.

Materials

Hver ovn vil variere basert på plassering og størrelse, men designet prinsipper og grunnleggende materialer vil forbli den samme. Å bygge varmeren, få litt kryssfiner som å konstruere boksen, samt nok isolasjon til å belegge innsiden av boksen og opprette partisjonen. Du vil også trenge noen små biter avfallstre å bruke som avstandsstykker, en sterk varmebestandig lim, noe all-metall aluminium duct tape, silikon caulk, flat svart spray maling og en glassplate kutte for å dekke boksen.

Anlegg

Build hver boks slik at den kan festes til bunnen av et vindu i en vinkel for optimal soleksponering --- vanligvis rundt 45 grader, noe som gir boksen utseendet på en lekeplass lysbilde. Når du har bygget den grunnleggende boksen, forsegle alle sprekker med silikon caulk og spray maling innvendig flate svart. Coat alle indre ansikter med isolasjon og alle ytre overflater med aluminium duct tape. Bruke tre avstandsstykkene og biter av isolasjon kuttet til passe inntil sidene av boksen, opprette en loddrett partisjon i boksen med en 4-tommers gap mellom bunnen av partisjonen og bunnen av esken. Forsegle kantene på partisjonen med silikon caulk.

På toppen av boksen, konstruere to åpninger inn i boksen med isolasjon. Lag en åpning fra toppen partisjonen åpningen inn i rommet mens sportsfiske den andre åpningen vinklet nedover, mates inn i den nederste partisjonen. Da dekke hele boksen med glass, og forsegle alle kanter. Fest varmeren til et sørøstlige-orientert vinduet, og fest den. Forsegle alle åpninger rundt kantene der vinduet kommer ned på boksen, og ovnen er klar til å gå. Varmeren virker gjennom thermosiphoning: Varm luft varmes opp av solen passerer inn i rommet gjennom ventilen på toppen av boksen. Dette vil igjen skape sugekraft som vil trekke kjøligere luft inn i bunnen ventilen som vil strømme gjennom gapet i bunnen av partisjon i fronten av boksen, hvor det vil også varme opp. Den resulterende varmen som slipper unna boksen vil varmen hjemme.

Andre artikkelen

 • populær hjemme lakkfarger
 • Hvordan finner jeg dagens trender i markedet for hjem innredning for produsenter?
 • hvordan du kan dekorere et hjørne peis mantel
 • hvor høy skal muren sconces være?
 • Hvordan kan jeg bygge en sunburst himmelseng?
 • ampersand vinduet behandlinger
 • Hvordan kan jeg hekle kanter på en baby teppe?
 • Hvordan installerer jeg en checkolite pott rack?
 • nye huset design ideer
 • badespeilet dekorere ideer
 •