DIY strålende oppvarming ved solenergi varmt vann

DIY strålende oppvarming ved solenergi varmt vannRadiant oppvarming innebærer pumping varmt vann fra en konvensjonell gass eller elektrisk varmtvannsbereder gjennom rør under et hjem er gulvet. Det varme vannet gjør gulvet varmt, og som i sin tur utstråler varmen oppover i rommet. Solar vannvarmere er ideelt å bruke med strålende gulvvarme, spesielt i områder som får mye sol, selv på kalde dager. En solens oppvarming av vann system kan varme vann til skolding temperaturer selv i kaldt klima, og det koster ikke en ting etter den første installasjonen kostnadene.

Enkel System

Lage dine egne strålende varmesystem med solenergi varmt vann kan oppnås ved hjelp av én eller flere standard flat plate solenergi vann varmeovner og rør som går inn i hjemmet ditt .

å bygge sin egen, trenger du tre, kryssfiner, isolasjon, svart lakk, kobber rør og et glasslokk.

Opprett en flat plate solar varmt vann collector ved å bygge et grunt treramme med kryssfiner backing og et glass foran. Isoler innsiden av rammen for å beholde varmen du skal generere for vann, og maling innvendig svart. Bend og montere kobber rør inn en opp og ned buede radiatoren formen, deretter installere forsamlingen inn i grunne svarte boksen.

Paint røret svarte også, fordi svart tiltrekker varmen fra solen raskere og mer effektivt.

Hver ende av røret må forlenge ut siden av solfangeren plate, slik at hver festes til strålende oppvarming systemet. Dette gir også rom for utvidelse når du er klar til å legge til flere paneler.

Plasser solenergi varmt vann paneler i en sørvendt solrik beliggenhet i nærheten av hjemmet ditt, og deretter koble sine rør til strålende gulvvarmesystem . Vannet vil varmes opp så den flyter gjennom solens oppvarming av vann plate, og det varme vannet vil strømme gjennom rørene under gulvene i ditt hjem. Som det kjøler vannet tilbake til solar varmeren til å bli varmet og sirkulert igjen.

Advanced System

En strategi Gary Reysa bruker involverer flat plate solenergi varmtvannsberederen samlere montert på siden av et skur vegg, et vann oppbevaring tank, vann linjer kobler tanken til hjemmet, og aluminium varme sprederen plater montert i gulv.

I denne designen, er vannet fra lagertanken varmet opp av det flate solfanger i den sørvendte skur vegg. Ved behov, er varmt vann fra tanken sendt til huset via underjordiske rør, og sendes gjennom den strålende gulvet PEX (cross-linked polyethylene) rørsystem. Varmen spres jevnt gjennom bruk av aluminium varme sprederen plater for å hindre hot spots.

Som vannet er ferdig reiser gjennom husets strålende gulv, er det returneres via underjordiske rør til varmt vann-tanken. Derfra er det tatt tilbake opp i solenergi vann varmeovner, skaper en kontinuerlig sirkulasjon av varme fra solen.

Andre artikkelen

 • Toget soverommet ideer
 • interiør-design ideer for tømmerhus
 • kreative kjøkken benken dekorere ideer
 • hvor stor bør en garasje være?
 • hvordan å henge mobiler fra taket
 • problemer med hengende bakgrunnsbilde
 • italiensk stue dekorere ideer
 • prinsesse rom dekorasjoner
 • dekorere ideer for kjøkken og bad
 • hvordan å bygge en dvd lagring fra tre
 •