solens oppvarming av vann informasjon

solens oppvarming av vann informasjonSolar vann oppvarming er en måte å varme opp vann fra et gratis energikilde. Den bruker solens varme for å gi varmt vann for en husholdning. I solfylte klima, kan det produsere nok varmtvann til å eliminere behovet for en konvensjonell varmtvannsbereder

Historie

Varme vann fra solens energi har vore i bruk siden tidlig nittende århundre. Første modellene ble laget av enkle metaller containere plassert på taket av en bygning. Disse ble malt svart for å absorbere varmen fra solen og varme vannet. Senere i det nittende århundre, var varme boks modeller utviklet som utnyttes glassbokser å fange varmen fra solenergi stråler for å varme vannet. Moderne enheter bruker fortsatt et derivat av denne designen.

Typer

Det er to hovedtyper av solenergi vann varmeovner. En pumper vannet gjennom varmesystemet direkte oppvarming av vann til bruk. Den andre metoden benytter et lukket system med en frostvæske løsning. Denne løsningen er oppvarmet og pumpes deretter gjennom berederen reservoaret oppvarming av vannet. De fleste produserer vil ha sine egne unike varme boks utstyr, men alle deler den samme prinsippene med hensyn til funksjon.

Kostnader

Initial koster for en solens oppvarming av vann system er flere ganger mengden av et konvensjonelt system. Pris går vanligvis fra $ 6000 til $ 8000 avhengig av størrelsen. Dette skyldes den ekstra VVS og utstyret som trengs. På grunn av den fri energi, betaler solens modellen for seg selv over den levetid. Det koster faktisk mindre å operere over lang tid enn den konvensjonelle typen. Så mens forhånd kostnadene er høyere, er den langsiktige koste mye mindre.

Vedlikehold

Vedlikehold på et solvarmeanlegg system er generelt svært minimal. Siden det er lite eller ingen elektrisk komponent er det ikke mye som kan bryte. De fleste vanlige problemer er avløp lekkasjer, som lett kan fikses. Vanligvis et hus blir nødt til å gjøre noe, men det anbefales at du får systemet kontrollert av en profesjonell hver tredje til femte år.

Fordeler

Fordelen av en solenergi vann oppvarming systemet er å redusere forurensning til vårt miljø . Ved å bruke solen som energikilde, er du ikke bruker et utslipp produsere energi kilde, som direkte forurenser miljøet. Også de fleste solsystemer er selvstendige som pumpene drives fra solcellepaneler festet til varme boksen. Dette gjør at disse systemene skal brukes i avsidesliggende områder der strøm ikke er tilgjengelig.

Andre artikkelen

 • hjemmelaget nyfødt baby room dekorasjoner
 • populære dekorere farger
 • hvordan å bygge en murer jar såpedispenser
 • Hva er fordelene med oppvarming med vedfyring ovner?
 • hvor stor bør kjøkkenvinduet bli
 • populære familierom lakkfarger
 • Hvordan kan jeg trekke halvt menneske og halvt dyr?
 • hjem dekorere ideer for rom
 • verktøy til laminat
 • interiørdesign lakkfarger
 •