om interiør klasser

om interiør klasserDet er viktig å definere dine mål før du velger interiør klasser for å sikre at du får riktig opplæring. Selv om folk ofte ikke skiller mellom interiørkonsulenter og interiørarkitekter, profesjonene er forskjellige. I motsetning interiørarkitekter, dekoratører er ikke nødvendig å ha kunnskap om å bygge og sikkerhet koder fordi de bare håndtere en rommets innredning uten å gjøre strukturelle endringer, som for eksempel å slå ut vegger. Videre har mange United States stater og noen kanadiske provinser konsesjonskrav for interiørarkitekter.

Online og College Classes

The American Society for Interior Designers (ASID) website bemerker at online klasser tilbys ved Sheffield skolen og andre utdanningsinstitusjoner kan gi en student en god innføring i interiørdesign praksis. Men, legger ASID at slike kurs sannsynlig ikke vil tillate deg å være lisensiert i de fleste stater som interiørdesigner. Den ASID bemerker også at det å jobbe for de fleste interiør design eller arkitektur firmaer ville kreve mer trening enn disse interiør kurs gir. Høyskoler i din tilstand kan tilby etterutdanningskurs på interiør også. Disse kursene er vanligvis rettet mot voksne som allerede har fullført en grad eller er ute etter personlig berikelse.

ASID Medlemskap

Rhodec International tilbyr en interiørdesign kurs som det touts som "mer enn nok til at du kan vurdere å ta på små oppdrag eller å gi råd til venner og familie. "Potensielle studenter også kan ta Rhodec diplom kurs, noe som tilfredsstiller kravene til en ASID student medlemskap. En ASID medlemskap kan bidra til aspirerende dekoratører være à jour med utbygging.

Business Opplæring

Noen bedrifter tilbyr interiørdesign opplæring og sertifisering programmer som er utviklet for å hjelpe håper dekoratører drive egen virksomhet. Bruk det du har Interiors er ett eksempel. Det tilbyr et hjem studie kurset samt opplæring i New York for å bli sertifisert interiør redecorator. Studentene lærer å hjelpe klienter bruker det meste av inventaret de allerede eier for å skape mer tiltalende rom. Trening koster varierer fra $ 2000 til $ 3500. Noen dekorere franchiser, for eksempel dekorere Den, har også kurs for franchisetakere. Imidlertid kan den investeringen som kreves for en dekorere franchise være $ 80000 eller mer.

Andre artikkelen

 • hagefest midtpunktet ideer
 • Hvordan kan jeg male bjørk kjøkken skap?
 • ideer for farger på soverommet veggene
 • hva slags caulk for et laminatgulv omkrets?
 • hvor bredt skal stoffet være å lage gardiner?
 • mannington bad flis ideer
 • hvordan legger jeg gjøre fargetone til plexiglass?
 • ideer for viktorianske bad remodeling
 • Hvordan dekorere jeg en stor innendørs ubrukte peisen?
 • punk rock soverommet ideer
 •