nautiske / beach dekorere ideer

nautiske / beach dekorere ideerBe beroligende, breezy bilder av havet inn i hjemmet ditt med nautiske og beach-tema innredning. Nautisk decor stiler er passende for hvert eneste rom i huset. Innlemme stranden temaet inn i hjemmet ditt gjennom kreativ bruk av farger, møbler og tilbehør. Selv om du er miles fra stranden, skaper et nautisk tema i hjemmet ditt en følelse av velvære gjennom bilder av endeløse kystlinjen og dupper seilbåter.

Vegger og gulv

En nautiske fargepalett bringer tankene bilder av havet og fjæra. Velg farger som er lette og ikke overeksponert. Sky blå eller lys grønn vegger legge litt farge mens de fleste nøytrale hvite og kremer er egnet for en enkel palett. Crisp hvit aksenter legge en følelse av friskhet for de fleste nautiske fargevalg. For eksempel, legge til enkle hvite krone og Baseboard støping i stedet for naturlig tre molding. For en Cape Cod strandhus føler, legge hvit wainscoting deg rundt i rommet. Hvis du foretrekker en mer leken Vibe, en trykt bakgrunnsbilde grense utsmykket med stjerne fisk, anker eller drifting seilbåter tilbyr en skvett moro. Mer sofistikerte mellomrom er kledd opp av en ramme designet for å ligne et gammelt kart eller kompass rose. Naturlig tregulv etterligne stilen til klassisk høye skip eller seilbåter, brede planker, en rustikk strandhus føler mens lys laminat hardvedgulv lyser plassen. Bløtgjøre tregulv med strukturert og tett-flettet området tepper i naturlige fibre og farger som sand, krem eller marineblå.

Møbler

Nautiske-inspirerte møbler gir inntrykk av at det er forvitret og kjære. Lag en shabby chic plass ved å velge tre møbler med en faux antikke eller distressed look. For eksempel, avsluttet en tre kjøkkenbord med hvit maling er egnet for en strand bungalow spisestue. Regenerert sidebord med små chips av maling legge til en rustikk element til en stue eller soverom. Tilby flettet sitteplasser med blå og hvit stripete puter i en spisestue eller stue. Velg brikker med subtile nautiske detaljer fremfor forseggjort beach-tema utskjæringer eller inlays. En seng med plakater med tau-stil tre detaljering minner båten slips linjer, et salongbord med en enkel fire-spiss stjerne som ligner en kompassrose er et elegant alternativ for stuer

tilbehør

Clever samlinger av stranden. -tema tilbehør legge integralet anstrøk av stil i et maritimt tema rom eller hjemme. I et bad, til linje i vinduskarmen med fargerike glass fisk match en undervanns-tema dusjforheng, små ampuller med sand strødd med miniatyr skjell gjøre et sofistikert tilbehør for vinduskarmen over en kjøkkenvask. I stedet for innrammede malerier, dekke vegger med gjenvunnet biter av båter, som anker eller Helms, lage scrapbook-stil shadowboxes ved å samle og liming ulike skjell i enkel hvit-innrammet bokser. Velg stoffer med subtil nautiske temaer for kaste puter eller sengetøy, dupper star fisk eller seilbåter som er dempet, men lekne. Unngå travle nautiske mønstre for gardiner eller store deler av stoppede møbler, men i stedet velge farger i den aktuelle paletten eller enkle marineblå og krem striper å fremkalle stranden temaet.

Andre artikkelen

 • spisestue dekorere ideer med en stol rail
 • baseball soverommet dekorere ideer
 • maleteknikker for vegger ved hjelp papirlommetørkle
 • blader av hjemme design og dekorere ideer
 • hvor langt fra bakken bør allrom gardiner skal henges?
 • akryl kontra støpejern badekar
 • kjøkkenøy beadboard ideer
 • nye kjelleren design ideer
 • hvordan holde avskårne blomster fra Wilting
 • tekstiltapet dekor ideer
 •