moderne dekorere farger

moderne dekorere fargerSelv om det er noe variasjon i tilnærminger til moderne design, den universelle faktorer av moderne interiørdesign med uventede bruk av materialer, begrenset utsmykking og dristig bruk av både nøytrale og markeringer. Midt-tallet moderne design introdusert et alternativ til de mer hjemmekoselig kunst og håndverk bevegelse av 1920-tallet og 1930-tallet; moderne fargepaletter kombinere upretensiøse nøytrale med uvanlige og dristige aksent farger for å skape et visuelt interessant indre landskap

Mid-Century Modern farger.

Midt-tallet moderne design dukket opp som den moderne estetikk i 1950 og 1960. Fargepaletten til midten av århundret moderne design med en balanse av nøytrale med uvanlige nyanser av grunnleggende primær farger som rødt, blått og gult. For å opprette en midt-tallet moderne utseende, begynner med en enkel nøytral farge på veggene, skarp eller litt off-white er en passende og tilpasningsdyktig alternativet. Innlemme aksent farger inn på rommet tilbehør, møbler og tekstil. Velg brikker som inkluderer rødmusset, rust-som rødt, brent oransje, grå gule eller kongeblå. De fleste midten av århundret moderne fargepaletter inkludere flere aksent farger i et enkelt design for å skape en uventet fargevalg. For maksimal effekt, velger aksenter og tilbehør som inneholder farger gjennom uventede stoffer eller materialer. For eksempel velge en osmansk polstre i en brunaktig oransje skinn i stedet for en tradisjonell brunt skinn. Velg tunge gardiner laget av burlap-lignende materialer i en brent gul farge for en dramatisk vindu behandling.

Modern-Contemporary

Contemporary moderne hjem play off av Midt-tallet moderne design estetikk ved valg-oppdaterte versjoner av moderne farger ordninger. For eksempel, i stedet for en nøytral hvit eller kremfarget vegg farge, velger en kul, nøytral skifergrå å gi plassen en følelse av raffinement. Contemporary aksent farger er dristigere og lysere enn midt-tallet moderne aksent farger. I stedet for brent oransje, velger elektrisk oransje. Bytt ut brun gule for neon lime. Rust røde er byttet for hot pink. På egen hånd, er slike uthevingsfarger for stimulerende for en plass, men den kjølige balansen av grå vegger toner ned effektene av en lys aksent farge. Legg aksent farger gjennom pynteputer, området tepper eller rom kamper som ansikt plater og maskinvare. For enda mer eleganse, med en svart møblet i en svært reflekterende overflate, en svart akryl salongbord tilbyr et moderne element i et moderne rom.

Eco-Modern

En kritikk av den moderne design mener at fargepaletter opprette uninviting områder som leser kalde og over stylet. For en mindre slitende moderne utseende, tegne farge signaler fra naturen til å lage en asiatisk-inspirert moderne ordningen. Bløtgjøre harde hvite vegger med en krem, beige eller off-white vask. Velg tilbehør eller aksent stoffer med blek blå eller grønne mønstre eller nyanser. Velg ufarvet naturfibre som bambus, hamp eller burlap for tepper, gardiner og gulv. Sats på lyse naturlig tre aksenter, unngå mørke treslag som drar nedover den lyse og luftige fargevalg på plass.

Andre artikkelen

 • Hampton strand interiør dekorere ideer
 • hvordan måle en lys gardin
 • bør en lufteåpning match en vegg farge?
 • hvordan sette japansk papirbakside glass flis
 • bathroom remodeling trender
 • hjem innredning og hvordan å velge en countertop farge
 • Slik faux finish betonggulv
 • om interiør klasser
 • hvordan å male metallic basefarge
 • tømmerhytte stil dekorasjoner
 •