liten hytte huset planer i Oregon

liten hytte huset planer i OregonHus i Oregon er tilbøyelig til å være singel, ikke fieldstone og tekke. Likevel, de har alle verandaer, bruke arkitektur og farge for å få inn mye naturlig lys og representerer en stadig mer miljøbevisst måte å leve. Hvorvidt en Oregon hytte er en del av en planlagt samfunnet på en bekk eller et one-off som ligger på kysten, er det sannsynlig å være space-bevisst, stilig, koselig og omhyggelig utformet.

Gravel Pit Neighborhood

I en liten by like utenfor Portland, har arkitekten tatt tilbake en forlatt grustaket og ligger et lite samfunn av shingled hytter langs "land. " Hyttene gjenbruke en skadet miljøet i noe menneskelig skala og levelig. Gangveier langs vannkanten meander gjennom ryddige plantet meter og kanten på den nye innsjøen dannet av gropen, hvor ender seile rundt knipser på insekter i sivet. Gavler tak peak over doble vinduer og avskjermet verandaer med utsikt over vannet. Fargerik Fasader og helvetesild alternativ for å holde hjemmene ser enkelte. Den nye boliger er plantet med blomstrende busker og små swales av fløyel plenen som gjør at stedet ser ut som om det utviklet seg fra Midgard. Selv en Birdhouse er forvitret tre, dekket i tekke og mose, for å se ut som en naturlig del av en skog. Inne, katedralen tak og jernbane-kantede mezzanine områder gir utsiktspunkt poeng for utsikt og slipper inn mye lys.

Green by Design

I Sør-Salem, Oregon, et mangfoldig samfunn planlagt bevarer det naturlige landskapet samtidig som eneboliger, rekkehus, live-arbeid loft og hytter for alle typer beboere. Samfunnet, heter Pringle Creek, har en bevart våtmark og urørt trær, samfunnet hager og grønne allmenninger, restaurerte historiske bygninger og fotgjenger-vennlig design. Hyttene er LEED-sertifisert platina hjem, tildelt den høyeste karakteren av US Green Building Council for miljømessig bærekraftig bygging. Hytter funksjonen Forest Stewardship Council sertifisert tømmer, naturlig kvarts tellere, passiv solenergi med paneler på skrå gavler takene, 100 prosent ull tepper, naturlig ventilasjon, en vekt på grønne byggematerialer og økt dagslys. Garasjer er frittstående og delt med nabolandene hytter og hele samfunnet vokser innfødte planter i to enorme, restaurert drivhus, ikke langt fra ryddet opp ferskvann bekken. Fotgjenger stier at vinden blant hyttene er laget av pervious asfalt, som lar 90 prosent av regnvannet filteret inn i akviferen til fordel for våtmarksområder og bekken.

Coastal Lys og Driftwood

En ny hytte på Oregon kysten bruker klassisk interiørdesign strategi av alle hvite. Den utvendige skodder, foran døren og oppføring overheng er hvite mot naturlig helvetesild. Beadboard på nesten hver vegg er hvit. Gulvene er store boards malt skinnende hvit. Møbler er slipcovered i hvit lin, loppemarked funn --- hagestoler, tre stoler, skap --- alle er transformert med et strøk hvit maling. En lang, piknik-stil tre bord som er igjen naturlig, som er bleket drivved finner og en veggmontert lunefull samling av whiskbrooms. Et lavere nivå gulv og trapp treads malte den blekeste mulig blå gjøre hele hytta føler at det er satt i skyene. Selv om hvert hjørne er fylt med vittig og resirkulert finner, skaper den hvite en følelse av plass og ro som gjør stedet til et enkelt galleri for malerier av kunstneren som bor der. Rikelig med vinduer og brede sett med franske dører slipper inn nok lys for å male.

Andre artikkelen

 • tradisjonelle dekorere
 • søte ideer for baby rom
 • dekorere ideer ved hjelp av elektrisk lys
 • Interiør ideer
 • hvordan å forberede vegg tekstur
 • maling ideer for vegger med Saran vikle
 • hvordan du installerer en tv montere på en murvegg
 • dekorere og møbler tips til soverommet
 • hvilken høyde burde jeg henge et lys over et spisebord?
 • fail-proof bonsaitrær for nybegynnere
 •