ideer til en smal soverom med en divider

ideer til en smal soverom med en dividerSelv i et lite, smalt soverom der du kanskje ikke tror en skillevegg ville fungere, finnes det måter å bruke en som deler til din fordel. I tillegg til å dele et soverom i to separate deler, kan en som deler legge et estetisk preg på innvendig plass. Enten du skal renovere en smal soverom som har en eksisterende skillevegg, eller dele opp et soverom for første gang, kan flere ideer hjelpe.

Mirror Power

Speil er ideelle verktøy når det gjelder å ta et trangt rom som en smal soverom virke større fordi speil reflekterer lyset og skaper illusjonen om at en plass fortsetter videre enn den faktisk gjør. Mens den ene strategien er å henge speil på veggene på hver side av et soverom's skillelinjen, er en annen idé å innlemme dem i skillet selv. Som HGTV anbefaler, for å gi illusjon av mer plass i soverommet, prøv å henge litt vintage speil direkte på en skjerm partisjon.

La i Light

I stedet for å bruke en ugjennomsiktig divider og reflektere lys med speil, prøv ved hjelp av en skillevegg som lar lyset strømme fritt mellom de to områder for å gi den smale soverommet en lysere, mer åpen følelse, til tross for sin todelt natur. Noen alternativer inkluderer hengende gjennomskinnelig tynne gardiner fra et tak-montert stang, eller, for en enda mer åpen følelse, hengende tilnærmingene av bånd. Alternativt, som HGTV notater, kan du henge et vindu fra taket med kjeder og bruke det som skillelinjen din. Paint et design eller mønster på glasset for å øke sin estetiske verdi og vil også gjøre vinduet gjennomsiktig i motsetning til fullstendig gjennomsiktig. Hvis du planlegger å bruke møbler som soverom er skillet, for eksempel en bokhylle eller hylle, velge et stykke som har en åpen igjen.

Beyond Flat

I stedet for å bruke en som deler som danner en enkel, kjedelig, rektangulær form, prøve å gi soverommet noen tegn ved å innlemme et skille som har twists, svinger og bøyer. Ifølge HGTV, en lamellbunn skillelinjen som tar på en geometrisk form bidrar til å definere en smal plass og bidrar mot en moderne stil. Du kan lage dine egne geometriske divider fra booker stenger og kryssfiner lamellene.

Wall Color

Uansett hvilken type eller stilen til skillet du bruker, riktig maling bidrar til å gjøre et smalt soverom virke større og lunere. Ifølge Apartment Therapy, bør du feste med et nøytralt, off-white fargen for de fleste av veggen mellomrom. Imidlertid er det en god idé å utpeke den ene veggen, ideelt sett den lengste, som en aksent vegg. Paint denne veggen med den varme, rike farger som du velger.

Andre artikkelen

 • eksempler på hvordan du bruker tørket blomster på grapevine kranser
 • marokkanske soverommet ideer
 • hvordan du skal montere medaljer?
 • hvor lavt bør en takvifte være i en katedral taket?
 • hvordan å henge en vegg oppbevaring rack
 • hvor stor bør en himling medaljong være?
 • hvordan du kan bygge din egen pirat seng for barn
 • Hvordan kan jeg installere et gulv pute?
 • trendy utvendig huset lakkfarger
 • hva er en karate hakket pute?
 •