hvordan å designe en perfekt baby room

hvordan å designe en perfekt baby roomDen lille, personlige detaljer om den perfekte baby rommet er forskjellige for hvert sett med nye foreldre, men de faste komponentene er de samme: at alle babyens nødvendigheter på hånden, og skape en følelse av total stillhet. Den perfekte barnehagen for en ny baby er utformet i tre lag, som starter med vegger, vinduer og gulv. Møbler og lagring er den neste elementene. Og personlige touchen er det endelige laget til den perfekte baby room design
en.
Velg en fargepalett for rommet. Mål å koble viktigste fargen med en nøytral farge og en aksent farge. Eksempler er blek rosa og lys grå med lyse oransje, lys blå og sølv med sjokolade brun, og blek gul og hvit med lavendel. En barnehage fargepalett trenger ikke være dempet å overføre ro, alle rommets elementene arbeider sammen for å skape effekten. Selv rødt, som hoved farge, kan bidra til en beroligende plass hvis du bruker den riktig.
To.
Fjern gamle teppet, om mulig. Installer en løvtre eller kork gulv i en tone som supplerer maling valget i tillegg til møbler. Hvis du foretrekker tepper, velg en som er produsert med færre kjemikalier for å redusere produktets mengde off-gassing.
Tre.
Installer rom-darkening honeycomb nyanser under ditt valg av vinduet gardiner. Du kan holde nyanser deg på en lys, lys-mettet rom hele dagen lang --- utenfor lur tid. Pass på at gardiner ikke falle til gulvet, med mindre stoffet er lett. Crawling babyer kan bli fast i lange, tunge draperier.
Fire.
Velg en krybbe, madrass og sengetøy. De fleste Cribs er standard størrelse, men det finnes alternativer, inkludert runde Cribs, vugger med skuffer og Cribs som konverterer til pjokk senger. Pass på at fargen på sengen utfyller din fargepalett. Mørk, rik vegger ringe for lette møbler, mens lyse vegger arbeider med både lyse og mørke møbler. Velg en madrass med en stor mengde spoler for å gi barnet stabil støtte og komfort. Kjøp en impregnerte overmadrass og et par laken, økologisk bomull er mykere enn vanlig ark
5
Design lagring i barnets rom. . . Den perfekte baby Rommet har plass til alt. En stellebord og et lite skap eller dresser bør være tilstrekkelig. Bruk stoff hyller eller kurver til å organisere alle babyens lille nødvendigheter og holde dem ute av syne.
6.
Innlemme en komfortabel, polstret stol og en kilde til lite lys, for eksempel en bordlampe eller en natt lys, for alle de sent på kvelden feedings. Legg til et område rug som komplementerer, men ikke nødvendigvis samsvarer, resten av plassen. Fullfør rommet med personlige innslag som kunstverk, familiebilder, utstoppede dyr og en særegen mobil.

Andre artikkelen

 • texas hjem dekorasjoner
 • Hvordan kan jeg male bjørk kjøkken skap?
 • hvordan du kan dekorere bad og vaskerom
 • hvordan sette opp fysisk handikappet barnerommet for sengeleie
 • dekorere ideer for peis hyller
 • problemer med rødt interiør maling
 • populære spisestue lakkfarger
 • homecoming football dør-dekorere ideer
 • Hvordan kan jeg lage tre cup skuffen trekker?
 • hvordan du kan dekorere et lite rom til å inkludere en queen-size seng
 •