dekorere ideer i Washington, DC

dekorere ideer i Washington, DCThe landets hovedstad, har ikke rykte på seg for trendy design, men det er nok av unge energi transformere alle de gamle leiligheter og historisk byhus. Hvorvidt beboerne er verdens reisende som trenger et fristed når de er hjemme, lokale entreprenører med en følelse av stil eller transplantasjoner fra noen annen del av landet som ønsker å sette sitt preg på stedet, er dagens titt eklektisk, moderne og personlig.

D. C. Bestemor Chic

Bestemor chic er ikke bare for bestemor lenger. Et dristig blanding av farger og design trekker loppe-markedet finner i en high-stil moderne innredning som føles både innbydende og sofistikert. Første regel: ingen frykt. Slipp løs din indre Diana Vreeland i stuen med lakkerte røde vegger, rød brokade sofa, en fet rød og svart teppe, rød og hvit blomstrete gardiner og valances over Sheers og mørk valnøtt eller ibenholt biter blandet med Lucite og plexiglass. Legg til litt polert sølv eller krystall boller og speil for gnisten og forberede til wow dine venner. Temme mediene rommet med våpenmetall grå maling, en grå og hvit moderne tepper, lys-mønstret sofa møbeltrekk og mye hvitt trim. Legg igjen en solrik spisesal hvitt eller en varm, lysegrå og la fargen kommer fra skilpaddeskall bambus stoler og en krystall og gull lysekrone eller krystall anheng lampen over spisebordet.

Ny tilnærming til Old Apartment

City leie er typisk i eldre bygg med mye quirky og mistilpassede funksjoner --- en ubeleilig radiator, en skjev dør, en skrå gulvet. Dekorere å arrestere øyet er en måte å kontrollere det visuelle inntrykket av rommet og skaper en fredelig følelse når du er hjemme. Prøv en spisestue vegg så lyst som en persimmon. Utvid farge i en stripe i den levende del av rommet for å forene den. Hang innrammet plakater eller kunst i det oransje spisestuen og fest flytende hyller til stuen veggene over stripene. Fargen beholder sin energi, men er ikke overveldende. Bruk masse lyst tre med disse veggene og holde veggene på kjøkkenet, gang og bad hvit eller vanilje. Hang et skall lampe over spisebordet, og prøve deg på noen sjablonger til å tilpasse fargene --- sort design på hvit vegg i en stue, gull design på persimmon veggen i en korridor.

Hallowed Ground Gets en Makeover

The Oval Office er en av de mest fotograferte rommene i Washington, og hver president liker å sette sin design stempel på det. Mesteparten av tiden, ser det samme, uansett hvem beboeren, formell og mer eller mindre gammeldags. Ikke mer. Rommet er elegant, moderne, lavmælte og taupe disse dager-i en design som respekterer sin historiske elementer samtidig oppdatering av sin atmosfære. Hele rommet er nyanser av brunt-fra fawn bomull fløyel sofaer til amerikansk valnøtt og glimmer tabellen. Tapeten legger litt glimt bak portrettene av Washington og Lincoln og bestefar klokken. Det er en gul og gull stripe over hvite panelt wainscoting. Den antikke skrivebord i tre er fortsatt flankert av to flagg og gulv-lengde gardiner, men nå er gardinene er taupe. Hvis du tenker på redoing hjemmekontoret eller hiet, vil den vanskelige delen sannsynligvis være tilpasset teppet. Du kan bestille en hvete og krem flecked teppe akkurat som den i Det hvite hus, men president segl i sentrum er trolig over-the-top.

Andre artikkelen

 • hjem dekorere ideer for et familierom
 • vann funksjoner som en form for avslapning
 • baderomsveggen lakkfarger
 • hvordan å skjære et plexiglass speil
 • fordelene av granitt eller kvarts countertops
 • hvordan pakke skum for puter
 • baby romstiler
 • vakre kjøkken ideer
 • lite soverom design tips
 • hvor høy bør en nattbordlampe være?
 •