hvordan sette sammen en dollfie

hvordan sette sammen en dollfieProdusert av Volks i Japan, har Dollfie dukken lenge vært en favoritt blant samlere på grunn av sin spesielle egenskaper. I motsetning amerikanisert Barbie-dukker type, kan det Dollfie dukken posere i en lang rekke stillinger og former, skyldes hovedsaklig sin flere kroppsregioner leddene. Dollfie dukker kommer umalt og umontert. Det er både en glede og utfordring for deg når du kjøper din egen Dollfie å bygge. Selv om det er mange trinn involvert, litt forberedelser og konsentrasjon vil gå langt i å hjelpe deg å lage din egen Dollfie.

Du trenger:
Scissors
. Yard pinne eller målebånd.
Dollfie strenger verktøyet.
Dollfie klippet holderen.
Dollfie kit, inneholder Dollfie veiledningshefte.


en.
Åpne alle kroppsdel plastposer for å sikre at du har alle kroppsdeler oppført i bruksanvisningen. Du bør ha en lavere torso, overkroppen, to små håndledd kuleledd, to store ankel kuleledd, øvre og nedre armer, lår, leggen, hender og føtter.
To.
Cut den elastiske ledningen i to deler. Gjør ett stykke 57 inches lang, den andre, 33,5 inches. Bind den løse enden av hver ledning inn i en stram knute.
Tre.
Plasser den forknytte slutten av lengre elastisk ledningen på fingeren din. Lag to til og med ledd av elastiske ved å bringe midt på hengende lengde inntil knuten. På nettstedet av fingeren, nå legge en stor S-krok til elastiske.
Fire.
Kjør strenger verktøyet oppover i overkroppen og halsen slik at den kan hekte på to løkker av elastiske ledningen. Skill de elastiske strikkene.
fem.
Skyv strenger verktøyet gjennom en av benet hull og oppover gjennom den nedre torso slik at det kan da kroken på tilstøtende elastiske løkken på toppen. Trekk strenger verktøyet gjennom løkken til å feste den nedre torso fullt
6
Plasser benet delene på strenger verktøyet (som om det var som en spyd) i denne rekkefølgen:. . Ankelen felles, vaskemaskin, shin og lår. Fest strenger verktøyet kroken til den tilsvarende siden av nedre torso elastisk løkke og trekk det ned til ankelen. Mens du holder den elastiske på plass, sakte slipper strenger verktøyet slik at du er i stand til å feste en S-krok.
7.
Gjenta prosessen for å feste en andre etappe. Bruk et klipp holder å klemme de elastiske når du har dratt den gjennom forbi ankelen. Legg ved en S-krok til slutten av elastiske (akkurat som du gjorde for første etappe). Mens han fortsatt holder på kroken og elastisk, sakte slipper klippet holderen slik at de elastiske å hvile horisontalt over leddets hakk.
8.
Sett armen delene på strenger verktøyet i denne rekkefølge: håndleddet felles, vaskemaskin, underarmen, overarmen og små kips disk. Bruk strenger verktøyet kroken til å feste mindre elastisk bånd på armen ved å dra den gjennom armen, forbi håndleddet og feste en S-krok. Kjør ledningen gjennom overkroppen og horisontalt feste den andre armen ved hjelp av den samme prosessen.
9.
Fest hender og føtter ved å hekte S-kroker til kontakten skruer. Mens du holder en felles, slå S-kroken med hånden eller foten 90 grader før du returnerer den til kuleledd.
10.
Fest den siste kips disken til halsen, og du er klar til å legge hodet. Nå kan du begynne å male den nye dukken.

Andre artikkelen

 • hvordan å lage en trekke tilbake bil motor
 • hvordan å ordne historiene i en fiksjon antologi
 • hvor å putte en innhegning på en trampoline
 • hvordan å vise en barbie samling
 • hvordan du selv publisere en lærebok
 • første gang bok-skriving tilskudd
 • hvor å utgi en bok med programvare
 • forskjellige batman kostymer
 • Hvordan arrangere en elektronisk tombola
 • Hvordan kan jeg lage en bok gruppe?
 •