hvordan å lage en whirligig

hvordan å lage en whirligigFør XBox, G. I. Joe og "Dora the Explorer," barna hadde leker som ga dem med timer med moro og underholdning. Den whirligig er en av leker fra lenge siden at fortsatt populær i dag. Å gjøre denne enkle leken krever kun noen få rester av papir, plast eller tre. Du kan avslutte en whirligig på mindre enn en time. For en ekstra bonus, gjør disse lekene ikke krever batterier

Du trenger:. .
Sving
Kite-streng.

Materials

Opprinnelig, brukte folk tre som hovedmateriale for whirligigs. De fleste av dem lignet små vindmøller. Noen design kombinerer en papir kropp med en tre eller plast pinne som holder de bevegelige delene. Den Sparklab's Oppfinneren nettstedet tilbyr en nedlastbar mønster som kombinerer streng og knapper for å lage en musikalsk whirligig, bruker The Science Museum of Minnesota's mønster brus flasker og E-Scout Craft hjemmeside har en avansert design som bruker materialene de fleste har rundt i huset. (Se Referanser og ressurser avsnittene nedenfor. ) Lag din whirligig med ditt valg av materialer.

Musical Whirligig

Det enkleste mønster for en whirligig bruker 2 3 fot for streng og en knapp. Tre en ende av strengen din gjennom en av knappens hullene. Så bringe den samme enden tilbake gjennom det andre hullet i knappen. Hvis du bruker en fire-hull-knappen, bruke hullet over eller ved siden av den første enden av strengen. Knyt endene av strengen sammen for å fullføre din whirligig.

Paper Plate Whirligig

Lag en whirligig fra en papptallerken med Origami Resource Center's mønster. (Se delen Referanser. ) Enten henge dette whirligig som en vind klokkespill eller leke med den. Color platen med fargestifter før du starter, eller la den være ren. Lag et hull i midten av tallerkenen din med en hull-eller liknende verktøy. Klipp plate i en spiral design, som starter på kanten og arbeider mot midten. Legg en streng gjennom hullet, og fest den med en knute.

Plastflaske Whirligig

Lag en whirligig med fire plast brus eller vannflasker og en wire kleshenger. Fjern etiketter fra flasker og kutt den koniske øverste delen av. Gjør åtte jevnt fordelt vertikale linjer på to av dine flasker. Skjær langs disse linjene til du kommer til en tomme fra bunnen av flasken din. Flat stripene på disse flaskene å lage spinnere. Bruk en kniv eller en varm spiker å pirke hull i bunnen av alle flaskene. Monter whirligig ved å plassere ett sett spinnere på den åpne enden av de to andre flasker. Legg flasker på et bord, slik at du har en spinner mellom de to flasker og en spinner på forsiden av whirligig din. Åpne en kleshenger, og rette det ut. Træ den gjennom hullene i alle flaskene. Pakk endene av kleshenger med maskeringstape. Dekorere flaskene før du monterer whirligig. For å gjøre det enklere å holde, bøye hengeren oppover litt etter du er ferdig taping det.

Andre artikkelen

 • identifisere første utgave bøker
 • selvtillit publisering ressurser
 • retningslinjer for å skrive barnebøker
 • hvordan å lage en papir-fallskjerm
 • typer konflikter og verdier i historier
 • hvordan å lage en hjemmelaget ballong bil
 • hvordan du får betalt for å publisere dikt online
 • Biblioteket visningstabellen ideer
 • bokskriving retningslinjer og tips
 • hvordan å designe en papp bil
 •