enkle å lage marmor løyper

enkle å lage marmor løyperEn marmor Stien er en veldig enkel leke som kan holde et barn opptatt og glad. Det er lett å lage og kan være en morsom familie eller klasserom prosjektet. Du kan utforme og eksperimentere med dine egne labyrinten eller marmor slipp og dekorere eller tilpasser marmor stien. Hvis du er hjemmeundervisning dine barn, er dette en flott leksjon i gravitasjon og bevegelse, og er en innføring i fysikk. Du kan gjøre flere marmor stier og hold marmor løp, noe som gir vinneren en premie. Alt dette kan gjøres med litt papp, pinner håndverk og lim.

Marble Maze

Design en labyrint for kulene å reise gjennom og avslutte. Etter å tegne design på et ark, finne en sterk pappeske som du kan klippe et stort ark fra. Papp er korrugert, noe som gjør den sterk nok til å støtte marmor stien. Tegn ditt maze design på papp arket ved hjelp av en linjal og markør. Du vil gjenskape den labyrinten design med jumbo håndverket pinner varme klistret til ark med papp.

Marble Drop

En dråpe marmor har en helt annen design. Marmoren drop er nettopp det, et mønster av små guider som leder marmoren fra toppen av fallet gjennom et mønster av guider i marmor ruller av og synker det til neste nivå av guider, fortsatte til marmor kommer til slutten av det miste.

Dekor

Med håndverk maling, akvarell eller markører, dekorerer papp. Tegn eller maling banen eller motorvei i marmor vil ta. Lag en bygate med bygninger, fortau eller hus langs gaten. Klistremerkene kan brukes til å dekorere noen del av labyrinten som en marmor ikke vil reise på. Tilpass marmor stien med et navn, eller lage en by med et barns navn. For eksempel kan et barn som heter Bill har en by som heter Billville.

Bygg

Jumbo håndverket køller har avrundede ender som må utryddes for å lage rette kanter. Bruk saks til å klippe de runde endene av håndverket pinner slik at de passer sammen i stien. Hvis du gjør en labyrint, bygge sitt ytre veggene først. Bygg på innsiden av labyrinten i seksjoner, og teste hvert område for å sikre at en marmor kan passere gjennom hver del av labyrinten. Bygg en marmor fall fra toppen og ned. Legg hvert trinn marmor vil ta ved å lime en jumbo håndverk holde seg til papp. Lim en håndverket pinne til papp ved å kjøre en streng varmt lim på kanten av pinnen og plassere den på papp. Lengden på håndverket pinner vil variere etter hvert som du oppretter labyrinten eller marmor slipp. Limstifter i en "V"-form i bunnen av stien å fange marmor.

Vedlikehold

Hvis en jumbo håndverket pinne blir løst eller vaklende, kan det være lett forsterket med en ekstra streng varmt lim kjøre lengden av pinnen. Legge til flere pinner og trinn for å labyrinten eller utvide labyrinten som helst.

Tips

Hvis en vegg av labyrint er lengre enn den jumbo håndverket pinner, lim din kjepper i stedet ende til ende, og deretter kutte en 2-tommers stykke håndverk stokk og lim den til baksiden av to båter fester seg der endene møtes for å forsterke veggen.

Andre artikkelen

 • hvordan å bryte i en rc nitro truck
 • daglig skriver journal emner
 • hva kan jeg putte i min sandbox stedet for sand?
 • Slik skriver du en god fantasy historie
 • hvordan å reparere antikke bøker
 • historie fjærpenn penn og pergament
 • hvordan tjene penger innspilling av lyd bøker
 • hvordan du legger bøker i et sprang frosk tag
 • rollen som en leser til en forfatter
 • Slik skriver du en kort biografi avsnitt
 •