dekk tube fjerning

dekk tube fjerningHvis du noen gang har ridd en sykkel, på ett eller annet du har sikkert hatt et flatt dekk. Dekket røret har blitt punktert, utslitt eller over-oppblåst. Heldigvis, kan endre et dekk rør på sykkel utføres på mindre enn en time i de fleste tilfeller, forutsatt at du har de riktige verktøyene. Før du fjerne dekk røret, må du først vite det grunnleggende mekanikken i en sykkel hjul

Fjerne Front Tire

Først, må du ta av hjulet. Heldigvis, fjerne en sykkel hjul er ikke en krevende mekanisk prosess. Finn mutteren og bolten som holder hjulet på rammen. Bolten fungerer som en aksel på sykkel. Siden alle modeller av sykler er litt forskjellige i bygg og anlegg, må du finne riktig verktøy eller-kontakten for å fjerne bolten. Dette kan også gjøres ved hjelp av en justerbar skiftenøkkel eller et sett med tang. Hold sykkelen oppreist, og fjerne nøtter fra begge sider av dekket ved å skru mutteren mot klokka. Hold dekket i posisjon mens du slår på mutteren. Bare skyv dekket ut av nisje av rammen.

Fjerne den bakre dekk

For å fjerne den bakre dekk for å skifte slange, må du først fjerne kjeden-vakt og kjedet fra COG på baksiden av sykkelen aksel. Kjeden er i utgangspunktet motoren på sykkelen, drevet av beina mens du slår på pedalene. Grunnleggende sykler vil bare ha ett gir, eller ett sett med hjul som roterer kjeden. Multi-gear sykler, vil like terrengsykler har flere størrelser på hjul, og en gear-shift mekanisme, som kjeden kan flyttes på for å kjøre på forskjellige grader av skråning og nedgang. Finn skruene som holder kjeden vakt i posisjon. Finn en egnet skrutrekker, normalt en Phillips-hode, og skru av vakt. Ta den av og du vil se de eksponerte kjeden. Løsne mutrene på bakakselen bolten og skyv deretter dekket inn i rammen. Denne handlingen vil løsne kjeden. Fjern kjedet fra den bakre COG og trekk deretter dekket løs fra rammen.

Fjerning av Tire Tube

Når du ta hjulene ut av rammen, legger dem ned flat på en gjennomførbar underlag som en oppkjørselen eller arbeidsbenken. Luften i dekket røret er hva kan du sykle jevnt. For å fjerne dekk og røret, må du først bryter ned lufttilførselen inne i røret. La luften ut av dekkene ved å trykke senterbolten på dekket luftventilen. Når luften er oppbrukt, vil dekkene være lett å ta av på felgen. Plasser en flat skrutrekker i mellom dekk og rammen og trekke oppover. Etter at dekket har blitt løsnet fra rammen, bare dra den av, og du vil se den eksponerte dekket røret. Fjern luftventilen fra hull på rammen, bare dra det ut, fjern røret.

Andre artikkelen

 • hvordan å bygge med lego blokker
 • historien om den elektroniske boken
 • hvordan å lage en whirligig
 • fantasieventyr ideer
 • hvordan starte en utrolig, varig bok klubb
 • hvordan bli den svarte uttrykk bokklubben
 • hvordan å lære Paintshop pro photo x2
 • Farene ved magnetiske leker
 • Slik skriver en bok teaser
 • hvordan finne kritiske vurderinger av moderne skotsk noveller
 •