Kinesisk yo-yo triks

Kinesisk yo-yo triksDen kinesiske yo-yo er laget av to plast hjul koblet sammen med en stålstang. Den yo-yo tyngdepunkt faller midt i sentrum av stangen, noe som gjør det mulig å balansere på en streng. Ved å manipulere stikkene er koblet til strengen, den yo-yo kan gjøres for å spinne og nynne langs strengen, som tillater brukere å utføre et bredt spekter av kinesiske yo-yo triks

Grunnleggende teknikker

Nybegynnere vil ønske å lære det grunnleggende kinesisk yo-yo triks først, da disse vil være grunnlaget for mer avanserte triks. En av de grunnleggende triksene er å gjøre det "åpne strengen spin" med yo-yo. Begynn med å plassere yo-yo på strengen mellom to pinner. Hold stikkene, slik at strengen er i en V-form, den yo-yo bør bli sittende på bakken litt til høyre for deg. Start manipulere din pinner slik at yo-yo er rullerende langs bakken. Trekk begge stikker opp i luften slik at den kinesiske yo-yo er omtrent en fot over bakken. Raskt heve høyre spaken opp for å starte spinning bevegelse av yo-yo, og deretter løst heve venstre pinne. Fortsett denne bevegelsen til å holde yo-yo spinning langs strengen. Samme prosedyre følges for "cross strengen spinn," med bare en justering. I begynnelsen, mens yo-yo er fortsatt hviler på gulvet, bytte pinner mellom hendene av at den høyre spaken foran den venstre. Deretter fortsette med samme prosedyre som før. Forstå den grunnleggende teknikken for disse spinning triksene vil være nødvendig som du flytter inn i mer avanserte triks.

Avansert Tricks

Etter de grunnleggende teknikkene spinning er forstått, flytte inn i mer avanserte kinesisk yo-yo triks. Besøk ChineseYoYo. org for detaljerte instruksjoner og eksempel videoer på disse komplekse triks (se referanser). For å begynne, kan du prøve "Ant Klatring Tree», som har den kinesiske yo-yo klatre opp loddrette strengen. Deretter flytter inn på "Around the Leg" eller "Around the Arm" trick, som faktisk sender yo-yo spinner rundt lemmer. Den Harvard kinesiske YoYo Club har også en rekke triks på sin hjemmeside (se referanser). En av de mest avanserte triksene kjennetegnet på dette nettstedet er "Around the World", som krever at du slipper pinnen og yo-yo fra høyre hånd. Pinnen og yo-yo roterer helt rundt venstre hånd og er så fanget av høyre hånd. "Goldenfinger" er en annen interessant triks som involverer avansert praksis. Den spinning yo-yo er faktisk plassert på tips av pekefingeren og langfingeren. Etter noen sekunder, fingrene så kaste den yo-yo tilbake på strengen, som henger fritt fra venstre pinne. Som yo-yo når strengen, wraps den høyre spaken rundt yo-yo aksel gang og blir tatt av høyre hånd.

Andre artikkelen

 • hvordan å skrive en historie med et skattekart
 • hvordan du oppretter en sterk avslutning i fiksjon
 • hvordan å bygge en klær pin og gummistrikk bil
 • hvordan å lage et skip ut av en pappeske
 • hvordan bygge Legos biler
 • måter å skrive en god begynnelse til en fortelling
 • selvtillit publisering ressurser
 • hvordan finne perler i Webkinz
 • gjøre det selv: hvordan å publisere min inspirerende bok
 • hvordan bli en tenårings forfatter
 •