orientalsk soverommet ideer

orientalsk soverommet ideerThe Far East har alltid vært et land av mystikk og eleganse, og av eksotiske severdigheter, lyder, smaker og lukter. Opprette en orientalsk føler i alle soverom kan få den følelsen hjem.Orient fanget hjertene og fantasien til Vesten fra den tiden oppdagelsesreisende første våget der og kom tilbake med eksotiske tekstiler og krydder. Heldigvis, med litt kreativitet, er det lett å ta med Orienten inn i et rom.

Walls

Hva skjer veggene kan virkelig trekke på rom sammen, så det er viktig å sette noen forsiktig antatt inn veggkledning. For en ekte orientalsk utseende, gjelder ikke bare ett strøk maling. Det finnes en rekke forskjellige vegg teksturer som kan skapes med hjelp av noen spesielle børster fra den lokale maling butikken. Mens det vil ta ekstra arbeid, sluttresultatet av en ris papir eller korn tekstur vil bli fantastisk. Bruk bleke farger, som eggeskall og off-white, kremer og bleke brune.

Lighting

I stedet for moderne soverom belysning, prøver de med en orientalsk flare. Snarere enn å bruke lamper på nattbordene, se etter boks-formet Oriental lanterner. Det er også gulvlamper med tilsvarende boks-lignende design og papir-tynne nyanser. For den kunstneriske dekoratør, kan noen røde og svart maling brukes til å tilpasse disse delikate nyanser med kinesiske eller japanske tegn, eller til og med malerier av kirsebær trær eller fugler.Stearinlys gir også et orientalsk preg. Arrangere dem i rent metall boller fylt med glassperler eller sand.

Bamboo

Enten det er brukt til å lage delikate skjermer eller er omtalt i hendene på gigantiske pandaer, snakker bambus av Orienten. Det finnes en rekke forskjellige måter å innlemme det i innredning av et soverom. En bambus og ris papir skjermen kan blokkere en endring område eller skjule døren til et skap eller bad, mens en bambus planter kan gi en orientalsk touch til enhver potteplante.Bambus er også en lett-å-vokse innendørs plante som har nesten ingen ende på kreativiteten som kan brukes til å vise det. Det trenger ikke smuss, og vokser godt i glass krukker, vaser og skåler fylt med vann og glass perler.

Seating

Snarere enn å bruke konvensjonelle lenestoler eller loveseats, prøve å legge litt lav, firkantet, Orient-stil benker. Plasser en ved foten av sengen, eller rett innenfor døren.Se etter et stykke med en asiatisk stil, slik som bla-arbeid, mørkt tre, og en polstret sete. Putene bør være laget av en delikat stoff og innredet i orientalsk utskrifter eller solide farger, som mørk rød eller blå.

Tilbehør

Tilbehør kan gjøre et rom og gi verdifulle opplysninger som binder alt sammen. Legge aksenter kan bli et pågående prosjekt, se etter Oriental vaser, drage eller katt statuer. Selv en visning av boller og pinner kan legge flair.Det finnes også en rekke tabletop fontener tilgjengelig, og lyden av rennende vann er en avslappende dag. For å komplettere fontenen, legge til en tabletop Zen hage med sand, steiner og en rake.å live opp veggene, se etter Oriental tepper eller malerier.

Andre artikkelen

 • Hvordan kan jeg henge kjøkken lamper?
 • sjokolade og grønne interiørdesign ideer
 • hvor høyt skal en flatskjerm-tv plasseres?
 • den beste lakkfarger for foran dører av murstein boliger
 • hvordan du justerer tegne drapere stenger
 • burgunder og gull bad ideer
 • Hvordan installere persienner i vinyl vinduer
 • hvordan du installerer en peis i eik Mantel
 • dekorere prosjekter for en baby’s barnehage
 • asiatisk tema soverommet ideer
 •