disney prinsesse soverommet ideer

disney prinsesse soverommet ideerÅ bli en prinsesse kan virke som en forferdelig hard bragd i det virkelige liv, men i Disney-filmer, kan det skje til nesten hvem som helst. Småjenter har levd prinsessen liv gjennom Disney figurer i flere tiår, med den godmodige og godhjertede prinsesser undervisning leksjoner og fungerte som underholdning. Hvis din egen lille prinsessen ønske hun kunne bli en ekte prinsesse, riste litt pixie støv og gi henne på soverommet av hennes kongelige drømmer.

Under the Sea

La din lille prinsessen ta etter Ariel, fra Disney's "The Little Mermaid", og slå henne soverommet til en undersjøisk paradis. Start med å male alle vegger og tak blått og legge en blå område teppe slik at hun får virkelig føler at hun er under vann. Legg grønne driver av tang og hvit bobler rundt hennes seng. Hvis du er kunstnerisk, bruker rød maling til å trekke cantankerous krabbe, Sebastian, og gult og blått for å male Ariel's andre beste venn, Flyndre. Du kan finne plakater, klistremerker og rub-on overføringer av disse tegnene på håndverket butikker eller Disney Merchandisers å bidra til å skape "Under the Sea" atmosfære.

asiatiske Inspirasjon

Disney's 1998-filmen "Mulan" var en inspirerende historie om en ikke-tradisjonelle prinsesse, til den unge jenta Mulan, som sniker seg inn den kinesiske hæren og kamper forsvare familien hennes. Filmen er sterkt påvirket av asiatisk arkitektur og kalligrafi, som du kan bruke til å forvandle din datters soverommet til en Mulan-tema ferie. I stedet for tepper, legge tatami matter på gulvet, og gi din prinsessen litt privatliv med en geisha-trykte skiftende skjermen. Bamboo solskjerminger blokkere ut lyset og holde med asiatisk tema. Få din datter involvert ved å la henne hjelpe deg å lage en ramme rundt i rommet med kinesisk kalligrafi verktøy, klargjøre hennes navn gjentatte ganger mens du arbeider deg rundt veggene.

Wonder Room

Filmen "Alice in Wonderland" har blitt utgitt flere ganger, sist som en live action film med Johnny Depp i 2010, men Disneys ta på det innført små jenter til prinsessen Alice i 1951. Tatt direkte fra Lewis Carrolls bok, hadde Disney-filmen Alice vokser og krymper, møte sprø figurer, for eksempel en rosa og lilla Cheshire Cat og to dim tvillinger kalles Tweedles. Gi din datter prinsessen erfaring i flere størrelser ved å dekorere sin soverommet som Alice's Wonderland. Male bilder av henne som veldig små med gjenstander rundt seg mye større enn de vanlige, og på en annen del av veggen, vise henne som gigantiske, som Alice blir. For et rom kant, maling hjerter, spar, ruter og kløver, bildene sett når den onde Queen of Hearts forsøk på å lede sin lojale kortet undersåtter til å ta av Alice hode. Hang en stor klokke i din datters rom-men i motsetning til Mad Hatter's klokke, som alltid går to dager og to timer for sent, forsikre at for den lille prinsessen holder riktig tid.

Andre artikkelen

 • hvordan å henge et karnapp stang
 • hvor lenge bør en lysekrone swag være?
 • tips om valg av lakkfarger
 • Hvordan kan jeg dekke en stor verden lys med en lampeskjerm?
 • rød og svart stue ideer
 • bohemske dekorere ideer for en leilighet
 • hvordan du installerer en mantel hylle på en peis
 • kreative interiør maleri ideer
 • hvordan du kan dekorere en familie rom med en flatskjerm
 • dekorasjon ideer for en første jubileum tabell
 •