writer’s block botemidler

writer’s block botemidlerFør eller senere, holder ut hver forfatter en periode der ordene bare ikke vil komme. Det er overlegent frustrerende: sitter ved tastaturet og prøver desperat å engasjere tankene, bare for å se de harde hvite vidder på siden trosser alle dine forsøk på å fylle den. Writer's block fades etter hvert, men i stedet kaste bort verdifull tid på å vente på det å gå bort av seg selv, kan du bruke en rekke effektive teknikker for å komme tilbake på sporet med en gang

Du trenger:.
Datamaskin med tekstbehandling . software

Trinn Borte

Writer's block forekommer ofte bare fra presse for hardt: prøver å få for mye å skrive gjort i for kort en tid. Det lønner seg å gå til side for en periode, så komme tilbake til å skrive når du har hatt et par timer (eller et par dager) for å oppdatere deg selv. Din skattlegges sinn vil føle seg mer energisk og ordene vil strømme mer regelmessig. I noen tilfeller, kan selv bare et par minutter være nok til å løse et spesielt vanskelig passasje.

Brainstorm

Brainstorming omfatter en rekke ulike metoder ment å stimulere fantasien. Prøv å skrive ned så mange ord som mulig som er relatert til det valgte temaet, en av dem kan stimulere deg på en uventet måte. Beskriv passasjen du ønsker å skrive inn en tape recorder og deretter transkribere ord på papiret. Se for dere lesere i tankene dine, og deretter endre opplysningene slik at de ser ut som forskjellige mennesker (barn, for eksempel, eller kvinner hvis du skriver en bok for menn). Slike teknikker hjelpe hoppe-start ditt sinn og la deg se på ditt arbeid fra en vinkel du ikke tidligere har vurdert.

Shift til en annen del

Hvis en del av stykket viser seg vanskelig, hoppe frem til en annen seksjon og jobbe med den for en stund. Tren de siste par avsnitt eller finne en del i midten som kan bruke utviklingen. I noen tilfeller kan det være lurt å bytte til et annet skriving prosjektet helt, så gå tilbake til den første brikken etter ordene flyter skikkelig igjen. Nøkkelen til en slik taktikk er å sørge for at siste stykket fremdeles henger sammen-og at du kobler den senere passasjen med tidligere deler i en elegant og overbevisende måte. Hvis du kan, vil leseren ikke kunne påvise noen forskjell i det endelige produktet. Enda viktigere, vil du fortsette fremover på å skrive, noe som eliminerer stress om tidsfrister, og dermed holder forfatter's block fra spinner ut av kontroll.

Andre artikkelen

 • hva er en copyright-side?
 • Slik skriver du en rask dikt
 • Slik starter en film å se på klubben
 • hvordan å katalogisere en boksamling
 • hvordan å starte en bokhandel
 • hvordan planlegge en alice i wonderland biblioteket program
 • hvordan finne en billig kopi av baby whisperer boken
 • hvordan du oppretter en likable helt
 • hvordan du setter pris på Ralph Waldo Emerson
 • hvordan å skrive en romanse romanen
 •