hvordan sette ryggbredde for et bokomslag bruker adobe photoshop

hvordan sette ryggbredde for et bokomslag bruker adobe photoshopNå som du har skrevet romanen og fant en POD utgiver (og du har lest min forrige artikkel om "Hvordan Avgjøre Spine Bredde" og "Slik Design ditt eget Book Cover ved å velge Bilder Color Scheme") , er du på vei til å designe din egen bok cover. Men først, må du sette opp din bokomslaget ved å lage en mal i Abobe Photoshop

Du trenger:. .
Adobe CS3 Suite eller Adobe Photoshop
POD's mal retningslinjer for gutter, bleedlines, og ryggbredder.
Totalt sideantall av artikkelen, inkludert frem, kvitteringer, opphavsrett, kart og innholdsfortegnelse.
.
Les mitt tidligere artikler på Hvordan-TIL designe din egen bok dekker for selv-publisering.
.


en.
Først må du vite din totale sideantallet på den endelige PDF. De fleste POD's krever at du sender dokumentet som en PDF, og ikke som et Word-dokument. Du må konvertere Word-dokumentet til en PDF først, før du fortsetter, fordi du må ha det totale sideantallet for å bestemme bredden av bokens ryggraden. Din POD utgiver bør gi deg med papir bredde størrelse. Du vil ta dette nummeret, og multiplisere det med det totale sideantall.
to.
det andre, må du kjenne din bok størrelse. Avhengig av boken din størrelse, vil POD utgiveren har ulike krav til bleedlines. Følgende instruksjoner vil være hvordan å starte en cover mal for en 6x9 bok, spesielt sette opp ryggraden bredden (som er en av de viktigste delene).
Tre.
Åpne Adobe Photoshop CS3.
Klikk på "File" og deretter "nye".
Et mindre vindu kommer opp.
I uthevet skriver du inn et unikt navn på bokomslaget og størrelse i følgende format: Størrelsen på book_book tittelen
fire.
Deretter skriver du inn bredde og høyde. De fleste POD utgivere krever at malen blir større enn boken din størrelse. I de fleste tilfeller vil dekke malen være 18 inches bred og 12 inches høy. Din bokomslag vil være sentrert i dette rommet. Endre bredde til 18 og høyden til 12 (eller i henhold til POD's standard). Til høyre, må du kontrollere at "inches" er oppført, og ikke "pica"
5
Bruke linjaler. . : Herskerne skal være synlig på toppen og til venstre for malen. Kontroller at linjalen er satt til inches. Hvis du vil angi linjalen, høyreklikk på den og velg inches fra pop-up menyen.
6.
Next, venstreklikk for å ta en rutenett fra kanten av linjalen. Bruk rutenettet til å finne midten av malen (både horisontalt og vertikalt). Når den vertikale sentrum er funnet, drar du to rutenett og plassere en på hver side av den rutenett. (Endre sin farge ved å dobbeltklikke på rutenett slik at du ikke blir forvirret senere). Jeg anbefaler å endre fargene i rutenett parene til å hjelpe deg å holde styr på de forskjellige rutenett som skal brukes til å skille ryggraden fra forsiden og baksiden, for å vise takrenner, og bleedlines.
7.
Plasser de to ulikt fargede loddrette rutenettet en jevn innbyrdes avstand fra sentrum rutenettalternativ basert på din forhåndsbestemte ryggbredde. For eksempel, hvis din ryggbredde er 1 cm, så den fargede rutenettet 0,5 inches bort fra sentrum rutenett. Dette vil bli din bokomslaget ryggraden.
Den neste artikkelen vil diskutere "Hvordan Layout Renner, Rutenett, og Bleedlines for en 6x9 Book Cover Bruke Adobe Photoshop".

Tips og advarsler


 • Se artiklene mine "Slik konverterer du et Word-dokument på et PDF" hvis du trenger mer avklaring for trinn 1 og "Hvordan Layout Renner, Rutenett, og Bleedlines for en 6x9 Book Cover Bruke Adobe Photoshop" .
 • Andre artikkelen

 • Slik bokmerke lydbøker
 • Historien om Reader’s Digest
 • hvordan bruke mytologi til selvhjelp
 • rolle media i elektronisk utskrift
 • hvordan å formatere en arbeider sitert side
 • hvordan gjennomføre en kritisk lesning av poesi
 • hvordan man kan kjøpe gamle aurora monster modeller
 • hvordan å publisere en barnebok online
 • hvordan du får en oppskrift bok utgitt
 • spørsmål for enkeltpersoner som ønsker en publisere en kokebok
 •