Boken rapport instruksjoner

Boken rapport instruksjonerBoken Rapporten er standard lakmustest på forståelse i både high school og college. Det er en fryktet del av akademiske livet, men hva få mennesker innser, er at boken rapporten er så mye som en kunstform som det er et oppgulp av fakta. Lær skjemaet, og livet ditt blir mye enklere. I utgangspunktet, er en bok rapport ett argument, og målet er å presentere bevis på en effektiv måte som viser hvordan dine personlige syn på saksforholdet er gyldig

Material

Det er ikke nødvendig å ha alle detaljer i en bok utenat. Faktisk er det nesten umulig å huske eller til og med fullt grep en bok, spesielt en roman, i den første lese. Gode bøker er lagdelt, slik at når de blir lest igjen og igjen, er nye fasetter og innsikt oppdaget.

Kriteriene

En lærer /professor vil ofte ha visse kriterier som må oppfylles. Dette, selvfølgelig, varierer sterkt og kan inkludere papir lengde, emner, temaer osv. Noen ganger vil du bare bli bedt om å identifisere et tema, med ingen andre rammer, og noen ganger vil du bli bedt om å velge fra en liste over emner og skrive om dem i dybden. Uansett er det viktig å velge en som slår deg som interessant under lesingen.

Audience

Publikum er den som er leser papir og bør holdes i bakhodet til enhver tid. Oftere da ikke, vil publikum ganske enkelt være lærer, og da bør du skrive papiret under den forutsetning at læreren allerede vet saksforholdet. Hvis dette er tilfelle, gjør boken rapporten ikke å forklare alminneligheter av innstillingene, plott, og tegn. Rapporten kan dykke direkte inn i problemene.

Av og til kan det hende du må skrive en rapport antar leseren eller publikum vet ingenting om emnet. I dette tilfellet, må du skrive en bakgrunn avsnitt i oppgaven som går over den brede slag av hva boken handler om. Denne type bok Rapporten er mer generelle.

Oppgaven

Det første avsnittet i boken rapporten bør inneholde oppgaven din, som er det argumentet ditt papiret gjør. Den første ledd, og oppgaven bør danne et kart over resten av papiret. En godt skrevet oppgaven vil gjøre resten av ditt mye enklere å skrive, og vil også holde papir stramt og rett på sak. Hvis det er en enkelt setning i første ledd som oppsummerer det argumentet du skal gjøre i rapporten, dette kalles avhandlingen uttalelse. En god problemformulering vil staten med selvtillit hva du mener forfatteren av boken /romanen prøvde å formidle. Materialet for boken rapporten vil aldri bli på noe som er direkte angitt i romanen, derfor oppgaven må være overbevisende. Det er viktig å gi både din tro om tema og innhold, og en generell ramme av bevisene.

The Body

Kroppen er der du presenterer ditt bevis og består av flere avsnitt. Husk å følge omrisset av oppgaven din for å holde ting i orden. Hvert ledd i kroppen bør være et eget punkt eller del av bevis. Noen av de beste bitene av bevis er sitater fra boken. Sitater kan enten være direkte --- noe ut av boken Verbatim --- eller omskrevet.

Andre bevis kan være underforstått, eller "lese mellom linjene" og derfor må forklares, og hevdet i mer detalj.

Konklusjon

Konklusjonen er siste avsnitt på papiret. Det er det oppsummering av hele rapporten og er din siste sjanse til å kjøre dine poeng hjem. Også inkludere en referanse til oppgaven din for å bevise at du har oppnådd alt du skal i oppgaven. Hvis det er løse ender i konklusjonen din, eller den ikke passer med oppgaven din, trenger du papir mer arbeid.

Ting å huske

Aldri si "i konklusjon" i din konklusjon ledd.
Aldri si "jeg føler det. . . "," Jeg tror . . . ," eller "Etter min mening. " Selvfølgelig hvis du skrev noe i en avis, tror du det.
Unngå adverb. De har liten betydning og ikke flytte papir fremover .
Kortfattet er nøkkelen til god kommunikasjon. Ikke skriv syv ord når fem ordene vil gjøre. Unngå blomstrende og pretensiøst språk.

Andre artikkelen

 • hvordan å publisere en DIY diktsamling
 • elementer av å skrive barnebøker
 • hvordan åpen kildekode publisere en bok
 • hvordan du har det gøy med selvtillit publisere boken
 • hvordan å redigere og publisere en antologi
 • hvordan å skrive en historie
 • hvordan å trekke en årsak og virkning diagram
 • hvordan å designe en fiktiv by eller tettsted
 • hvordan å lære Paintshop pro photo x2
 • gratis bok skrive tips
 •