reglene for å skrive en forsknings-papir

reglene for å skrive en forsknings-papirDu trenger:
Recording enhet
. Redigering programvare.
CD-R.

Mange elever gruer måtte skrive forskningsartikler. De kan være tidkrevende og frustrerende, men dette trenger ikke å være tilfelle. Hvis du holde orden og holde seg til disposisjonen din, har du mindre smerter når du skriver et forskningsprosjekt papir.

At du forstår Oppdraget

Etter å ha fått oppdraget, påse at du vet hva som forventes i oppgaven . Les instruksjonene nøye, og hvis du har spørsmål, kontakt. Det er bedre å forstå oppdrag fra begynnelsen enn det er å skrive halvparten av en papir bare å innse at du ikke skrive oppgaven på riktig måte. Hvis læreren din eller professor forventer en viss font, størrelse, side lengde eller margin spesifikasjoner, sørg for at du følger dem

holde orden

Hold organisert helt fra starten,. Dette vil holde deg på sporet. Mange synes at det å bruke ulike fargede markører eller penner å kommentere trykte kilder hjelper dem bo mer fokusert. Hvis det er flere hovedpunkter i forskning papir, vil denne teknikken være spesielt nyttig. Hvis du er organisert med dine kilder, vil de være mye enklere å få tilgang til mens du skriver. Eksperimenter med ulike organisatoriske strategier og finne de rette for deg. Før du begynner å skrive, skissere hovedpunkter bruke de respektive farger. Dette arbeider disposisjonen vil hjelpe deg når du inkluderer din forskning på besvarelsen.

Form en spesifikk problemstilling

Den konkrete forskningsspørsmål fungerer som formål på papiret. Det er umulig å dekke alt om de fleste emner uten å begrense dem ned slik at du kan dekke emnet effektivt. Hvis læreren din eller professor gir deg muligheten til å velge ditt eget emne, velg noe som interesserer deg. Du vil finne at du vil være mer interessert i avisen gjennom hele prosessen.

Bruk Riktig Source Sitater

Avhengig av stilen din lærer eller professor ber deg om å bruke for forskning papir, sitatene du bruker vil forskjellig. Purdue's Online Writing Lab (OWL) gir up-to-date retningslinjer for stilarter som APA, MLA og CMS. Ikke gidder å huske disse stilene, siden reglene er i stadig endring. Alltid Oppgi kilder i papiret i seg selv så vel som et vedlegg til avisen ofte kalt "Works Sitert", "Referanser" eller "Bibliografi" avhengig av stilen du bruker.

Alltid Proofread

Når du skriver et forskningsprosjekt papir, korrekturlese den før du sender den inn for karaktersetting. Sjekk din papir for stavefeil og grammatiske feil samt den samlede flyten av papiret, bruke brikken i tekstbehandlingsprogrammet for rettskrivning og grammatikk. Har noen andre lese papir og gi tilbakemelding om mulig.

Andre artikkelen

 • hvordan å lage en ebook for iphone
 • hvordan bli den svarte uttrykk bokklubben
 • hvordan du sender inn ideer til Hallmark
 • hvordan å publisere en barnebok online
 • steg-for-steg instruksjoner om hvordan å skrive en selvbiografi
 • hvordan å publisere dikt bestille online
 • hvordan å skape karakterer med en tidslinje
 • hvordan finne en forfatter
 • Slik skriver du en god bok diskusjon
 • hva er forskjellen mellom Robbin’s personlige makt og personlige kraft 2?
 •