hva er et nyhetsbrev kicker?

hva er et nyhetsbrev kicker?En kicker er en type overskrift i et nyhetsbrev sett over eller under de viktigste overskriften. Offset fra hoved overskrift, fører det kicker inn i overskriften eller i selve innholdet. Leserne får en innføring i nyhetsbrevet innhold gjennom kicker og på den måten bli ledet til å lese mer

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev er trykte eller elektroniske rapporter sendes via post eller e-post til medlemmer av en gruppe. Gruppen lærer om relevante gruppen nyheter, slik som tidligere og kommende arrangementer, medlem spotlights eller viktige oppdateringer. Nyhetsbrev bygge interesse om gruppen, og mange markedsføre pengeinnsamling eller medlemskap. Et nyhetsbrev kan inneholde flere artikler og typer av informasjon som må organiseres gjennom et standard oppsett.

Headlines

Headlines tittelen nyhetsbrev og nyhetsbrev artikler ved å oppsummere de viktigste forutsetning for innholdet. De ikke bare identifisere og organisere typer informasjon, men kan også ta opp bestemte personer blant dem som mottar nyhetsbrev. En nøye skriftlig overskrift oppfordrer leserne til å lese artikkelen.

Design

Nyhetsbrev oppsett organisere informasjon og hjelp leserne finne og identifisere artikler. Utformingen av et nyhetsbrev ikke bare hjelper leserne finne informasjon, men selve designen kan avsløre gruppens misjon og stemme. De ulike sideelementer, for eksempel nyhetsbrev kickers, tilbyr en bestemt type informasjon i et bestemt format. Avhengig av hvordan de er skrevet, kan nyhetsbrev kickers formidle gruppens stemme.

Kicker Format

Nyhetsbrev kickers er vanligvis satt under den største overskriften i en skriftstørrelse større enn brødteksten, men mindre enn de viktigste overskriften. Skrift og stil varierer fra publikasjon til publikasjon. Vanligvis, overskrifter og kickers er i samme font, slik at leserne vet at overskriften introduserer innholdet.

Kicker Formål

Nyhetsbrev kickers kan presentere innholdet eller signalisere en vanlig kolonne gjennom en kort setning eller setningen. Gjennom en kicker, kan forfatteren målrette en bestemt målgruppe. Siden de ikke trenger å identifisere faste spalter i de viktigste overskriften når de bruker en kicker, forfattere har mer frihet i skriftlig hoved overskrifter. Kickers kan hjelpe leserne å finne innhold, spesielt i et nyhetsbrev der de kan søke etter innhold fra en søkemotor eller lenke til informasjon lenger ned i e-posten.

Andre artikkelen

 • non fiction bok rapporten ideer
 • hvordan du kan lage din egen st karakter
 • ISBN 10 vs isbn 13
 • Slik velger du et utsiktspunkt for romanen
 • gode ideer til christian bøker for barn
 • definisjon av en primær kilde som i et litterært verk
 • hvordan starte en historie
 • hvordan å få boken til produsenter
 • hvordan man kan kjøpe gamle aurora monster modeller
 • spider historier for barn
 •