typer domenenavn for en forfatters nettside

typer domenenavn for en forfatters nettsideMens mange forfattere som publiserer sitt arbeid med store forlag har ofte sine markedsføring og publisitet -. Inkludert nettsider-tatt hånd om av utgiveren, mange andre forfattere trenger å presse sine skrive selv. Å ha en minneverdig, enkelt domenenavn er viktig for forfattere-med en klar, rett fram domenenavn, vil søkemotorene plasserer forfatterens rangering høyere søkte enn om deres domenenavn reflekterer ikke hvem de er. Folk vil være å skrive i dikterens navn, tross alt.

Med dusinvis av nettsteder slik at folk enkelt kan sette opp og kjøpe et domenenavn med. com, eller. net. en forfatter har til å tenke på hva deres digitale adressen skal være. Det er noen tips som kan hjelpe en forfatter ta en beslutning. En forfatter kan besøke fiendtlig steder Wordpress. com, Blogger. com eller Weebly. com å lage en enkel nettside og blogg, og kjøpe en billig innebygd domenenavnet fra hosting stedet.

Pen Navn

Det enkleste tilnærming til navngiving et domene er å bruke pseudonym. Hvis pennen navnet er ditt virkelige navn, bruke det som domenet. Hvis du har en interessant, uvanlig navn, kan dette arbeidet i din favør. Det vil være uvanlig og føre til noen søk etter navnet ditt å gå direkte til nettstedet ditt. Ifølge nettstedet Marketing tips for forfattere, hjelper en forfatters domenenavn for å fremme forfatterens verker og personlige merkevare. Husk å bruke hele navnet og velge en. Com eller. Net domene. Besøk nettsiden Instant Domain Search for å se om navnet ditt er tilgjengelig.

Domai. nr

Besøk Domai. nr å tenke på smarte måter å stave ut ditt domenenavn. For eksempel, hvis du forfatternavn er ikke tilgjengelig som «John Brown," Domai. nr vil hjelpe deg å lage "john. br" eller noe lignende som ditt domenenavn. Du kan også bruke dette til å spice opp domenet ditt med noe sånt som "authorjohn. br" hvis du vil bruke et annet ord i webadressen.

Redroom

Redroom. com gir et sted for forfattere å promotere deres arbeid. Redroom. com setter opp en forfatters grunnleggende Web-side, som har forfatterens bio, bilder, en blogg mellomrom og lenker til deres arbeid. Ved registrering for Redroom. com, er domenet Redroom. com med en utvidelse som viser forfatterens navn. Dette er en rask og enkel løsning for å lage en nettside eller kjøpe et domenenavn.

Forfatter + Book Domain

Ifølge Marketing Tips for forfattere, hvis en forfatter har en bok, skal han promotere den ved å skape en spesiell domene for det. Du kan kombinere navnet med bokens tittel å skape en minneverdig, bestemt domenenavn. Eller, kan du ganske enkelt opprette et domene ved hjelp av bokens tittel. Dette ikke bare utvikler boken din som en merkevare, gjør det folk å finne området lett hvis de søker etter boken.

Andre artikkelen

 • Slik skriver du et eventyr story
 • gratis online skriver aktiviteter
 • Slik skriver du et prospekt prosjekt
 • hvordan du kan publisere dine egne brett boken
 • hvordan du bruker en kongelig 7700 skrivemaskin
 • hvordan å lage utkast til en roman
 • Slik skriver en biografi og gjøre den om til en bok
 • hvordan å skrive korte bestille bios
 • litteratur og personlig vekst
 • hvordan å publisere en bok håndverk
 •