self-publisering vs tradisjonell publisering

self-publisering vs tradisjonell publiseringEnten selv-publisering eller tradisjonell publisering er best for ditt prosjekt er avhengig av økonomiske og markedsføring bekymringer, dine forventninger og salg skarpsindighet, hvor involvert du vil være sammen med alle aspekter av å produsere boken din, og hvor stort et publikum du forventer å tiltrekke. Self-publisering fungerer best for nisje publikasjoner der publikum aktivt oppsøker arbeidet

historie Book Printing

Siden Gutenberg oppfant trykkpressen i 1450s, utskrift av flere eksemplarer av en bok har fått billigere og enklere. Rundt 1800, handpresses den mer effektiv jernet begynte å bytte ut tre trykkerier, og i dag automatisert maskin presser masseprodusere bøker. Nylig har digitalisering av bøker er tillatt for oppfinnelsen av print-on-demand (POD) teknologi, der bøker blir skrevet som de er solgt, så vel som elektroniske bøker eller e-bøker leses på e-boklesere, datamaskiner, bærbare datamaskiner, smart telefoner og andre enheter.

Fordeler

I tradisjonell publisering, tar utgiveren alle av den finansielle risikoen for utskrift og reklame boken. Han håndterer også distribusjon, og har en pre-eksisterende distribusjon arm eller forhold med et utdelende selskap, og nådde regionalt, nasjonalt eller internasjonalt publikum

I self-publisering, ingen gatekeeper forsinkelser prosjektet ditt;. Du don ' t må tilfredsstille smaken av en agent eller redaktør. Hvis du har penger som kreves for å produsere boken, kan du publisere raskt. Self-publisering gir også full kontroll over det ferdige produktet.

markedsføring

Tradisjonell utgivere forventer du å bidra til å fremme din bok ved å gjøre boksigneringer og intervjuer, fremme seg selv på nettet, og eventuelt gå på en bok tur. De sender ut gjennom kopier til boken anmeldere. De bruker boken representanter som får bøker i bokhandlere. De sikrer at nettbokhandlere og deres egen hjemmeside listen tittelen din. De noen ganger ta ut print reklame på dine vegne.

Hvis du selv publisere boken din, må du gjøre alle kampanjer deg selv, og det er vanskeligere å få anmeldelser og intervjuer.

Self-Publishing sine stigma

Mange forbrukere antar er selv-bøker dårlig skrevet, ser selv-publisering som en siste utvei for forfattere som ikke selger sin bok til en tradisjonell utgiver. Men det er en stolt tradisjon av selv-utgitt poesi, f. eks Whitman første utgave av "Leaves of Grass. " Mange moderne diktere produsere egne chapbooks uten å møte noen stigma fra sitt samfunn. Likeledes, gjør publikum for spesialiserte non-fiction (f. eks lokale historier) ikke bryr seg om litterære verdi så lenge bøker har den informasjonen de ønsker.

Advarsel: Vanity Publishing

Med framveksten av print-on-demand-teknologi og internett, forfengelighet utgivere ofte masquerade som selvstendig forlag. Self-publisering selskapene restriksjoner for å skrive boken din, og muligens for å gi en online utstillingsvinduet for prosjektet, og det er det-de ikke later til å like eller engang lese boken din, og publisering med dem er en grei forretningstransaksjon. Vanity utgivere belaste kunstig høye priser for statister, utover kostnadene ved utskrift, tilsynelatende for redigering, markedsføring eller andre tjenester.

Andre artikkelen

 • elementer av å skrive barnebøker
 • definisjonen av tonen i literacy termer
 • hvordan få min senior avhandlingen publisert
 • Slik skriver du en god oppsummering
 • førskolen bøker om årstidene
 • bruk av apostrof
 • hvordan fotnoter
 • tips for å skrive en god bok
 • Slik starter og publisere en bok
 • bokklubber i st.
 •