hvordan hjelpe bøkene barna?

hvordan hjelpe bøkene barna?Bildebøker, historien bøker med kapitler, leksika, spesialitet magasiner, serie bøker og samlinger: hver av disse hjelper barn i utallige måter. Fra å lære å lese og forstå grunnleggende språket for å bli i stand til å skape noe meningsfullt for seg selv, kan barna dra nytte av bøker som begynner i svært ung alder. Foreldre som ønsker best mulig pedagogisk utbytte for barna kan være lurt å ta tid til å lese for dem og å bistå dem i å velge godt fra den fantastiske verden av bøker.

Du trenger:
En Manuscript
. En Mac.
IPhone SDK eller en iTunes Connect konto.

Språk

Den mest åpenbare fordelen av bøker for folk i alle aldre er å få bedre ferdigheter med språket. Uansett hvilken kultur eller språk barn blir født inn i, bøker utsette dem for lyder, forme ord og sette sammen setninger, som alle hjelper i allmennrettet formidling.

De fleste mennesker kommuniserer primært gjennom muntlig og skriftlig språk, og å kunne lese er, for mange mennesker, viktig å ha en full-livserfaring.

Reading også hjelper med hørsel og med å lære å lytte. Bøker kan hjelpe skjerpe lydlige og visuelle sanser, og kan føre til utvikling av andre sanser også, bare ved å gi aktivitet for hjernen. Lesing og skriving går hånd i hånd.

Visualisering

Et barn er aldri for ung til å bli lest for. Selv om hans kognitive evner kan være uutviklet, han sanser ting gjennom gest, tone og rytme. Bildene i bildebøker begynne å stimulere hjernens funksjon og anerkjennelse av mønster, lys, skygge og form. Eksponering for visuelle stimuli er oppmuntret av mange barneleger, og som barna blir eldre, begynner de å knytte erfaring med bilder, så vel som ord. Noen foreldre sier at deres barn visse kunstneriske gaver, eller ønsker å tegne og male, bare fordi de var vist mange bøker som veldig ung.

Forstå

Bøker hjelpe barna til å forstå sin verden. Fra steder, vær og dyr til kulturer og aktuelle hendelser, bøker hjelper barna å etablere sin identitet og finne ut hvordan de passer inn i den større verden. Bøker gi dem oppmerksomhet, utvide sine erfaringer, utvide sine referanseramme, utvide deres sinn og med gi dem en styrking av familiens historie og opphav.

Når foreldre lese for eldre barn, eller når et barn begynner å lese for seg selv, følelser begynner å ta form også. Deling latter om "Katten i hatten's" shenanigans, eller dele frykt fra «Captain Flint," eller tristhet om "Gamle Yeller," tilbyr barn et utvalg for å skjelne fremtidige hensiktsmessige tiltak.

Imagination

Personer og historier, fra eventyr til klassikerne i litteraturen, låne til utvidelse av fantasien for barn. Forfattere av bøker for barn holde dem drømmer, besøke andre rikene, leker med fantasy, oppdage fakta og graving for mer. Einstein sa, "Fantasi er viktigere enn kunnskap. For kunnskap er begrenset til alt vi nå vet og forstår, mens fantasien omfatter hele verden, og alt det noensinne vil være å vite og forstå. "

Knowledge

Selv om kanskje ikke så viktig som fantasi i Einstein's syn, kunnskap kan gi folk. Barn kan lære ikke bare fakta eller hvordan ting fungerer, men de kan lære om grenser, sikkerhet og ta vare på seg selv, andre, og til og med kjæledyr. Disse er verdifulle verktøy stammer fra bøker for å hjelpe barna forme sine liv.

Bibliotek

En tur til det lokale biblioteket for en halv time er en fin ting å gjøre med barna. La dem velge sine egne bøker fra barneavdeling, med veiledning din. Hvis de viser en spesiell interesse for et fag eller Illustrator eller forfatter, tillate dem å følge sitt hjerte. De vil etter hvert skifte gir for å sjekke ut nye temaer og forfattere.

Noen ganger voksen bøker har stor kunst bilder å dele med barn. Selv kokebøker kan være morsomt, men det er nok best å la unge håndterer kun de som er spesielt rettet mot dem. Bibliotekene noen ganger har gjest forteljarar, også, så spør en bibliotekar for en tidsplan.

Andre artikkelen

 • Slik velger du et utsiktspunkt for romanen
 • ebøker vs papir bøker
 • tips for å skrive en god bok
 • hvordan du kan lage din egen st karakter
 • hvordan hjelpe bøkene barna?
 • hvordan å publisere en bok håndverk
 • bokklubber i st.
 • hvordan få min senior avhandlingen publisert
 • hvordan gjøre magnetix modeller
 • hvordan fotnoter
 •